A8 7600 ve GTX 1050 sistem CS:GO için yeterli mi?

awper

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2017
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. CS:GO'da düşük ayarlarda 300-400 FPS almam için yeterli midir? Diğer parçalarım bulunmaktadır. Eksik olanları aşağıya belirttim.

Parçalar:
  • AMD A8-7600 A 3.1 GHz - Skt FM2 Kaveri 28 nm - 65 W İşlemci
  • ASUS A68HM-K AMD A68H 2400 MHz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart
  • MSI GTX 1050 GAMING X 2G - Ekran kartı - PCI-Express 2,048 MB GDDR
 
Anladığım kadarıyla yazdığınız parçaları yeni alacaksınız. Neden eski nesil sistem alıyorsunuz? Kaby Lake veya Ryzen işlemcilere yönelin. Monitörünüz büyük ihitmal 60Hz 400FPS alınca herhangi bir şey olmayacak. Ayrıca bütçe belirtin.
 
Anladığım kadarıyla yazdığınız parçaları yeni alacaksınız. Neden eski nesil sistem alıyorsunuz? Kaby Lake veya Ryzen işlemcilere yönelin. Monitörünüz büyük ihitmal 60Hz 400FPS alınca herhangi bir şey olmayacak. Ayrıca bütçe belirtin.
Öncelikle teşekkürler. Sistem toplamayı pek anlamam bir arkadaş sayesinde bu parçalara ulaştım. Eski kasamdaki parçaları satıp üstüne para eklemeyi düşünüyorum. Tahmini bütçe 1500-1600 TL
 
Kasa ve PSU nedir? PSU 250W falansa yeterli gelmeyebilir. Önerim:

Toplam 1695 TL tutuyor. Bütçeyi aşıyor fakat kesinlikle değer. Bütçemi aşamam derseniz işlemciyi R3 1200 alabilirsiniz. Ya da anakartı bu modelle değiştirin.

 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı