13 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
13.000
Darboğaz yapmaz hocam. Galax veya Eagle modellerini alabilirsin.



Hocam Galax gibi markalar değil de ASUS Gigabyte MSI gibi markalardan yok mu?
 
Ben de bu konuda sosyal medya gazına gelip 4070s almıştım. Halbuki RX 7900 XT almayı planlarken. Diğer sistemimdeki kartım RX 6900 XT. RX 6900 XT eziyor RTX4070s kartımı. FPS olarak değil doku ve renk kalitesi olarak. İnanın NVIDIA aldığıma pişman oldum. Bir de gittik 12 GB'lik kart aldık. Oyun için kart alınacaksa RTX 4070 Ti Super altında RX serisi tercih edilmeli bence.

Hocam bende AMD diye planlarım ama vatandaki kampanya çok ucuz gelince 4060 sistem aldım.
 
Öyle bir fark yok ama daha iyi sadece ilk yaptıkları için ve reklamlardan yaptıkları algı uzaktaki NPC'nin kılıcını pikseli FSR'da dalgalanıyor DLSS'te dalgalanmıyor diye o kadar fark olmaz RTX zaten en balon teknoloji her yeri metal, ışık olan oyunlarda bile o kadar hissettirmiyor sektöre yeni giren bir sirkette var bence o kadar güçlü bir yan değil teknoloji.
Hocam çok yanılıyorsunuz. AMD serisinin hem deneyim, hem birinci ağızdan dinlemiş biri olarak çok fazla hatası var. Yani çok fazla olmasa bile uğraştırıyor. Kuzenim de rx 6700 xt var, yaşadığı bir kaç problem var. Buralar da okuyoruz mavi ekranlar, errorlar havada uçuşuyor. 4000 serisinden sonra gelen DLSS teknolojisi, Nvidianın AMD'den daha iyi oluşu(bence) ve performansı çok üstün.

Hayatımda hiç amd ekran kartı almadım, dertsiz başıma dert çıkartmak istemiyorum.
 
@Pledo 2 yada 3 fanlı olması fark ediyor mu aman aman?
Ben de 3 fanlı modeli var, o yüzden eagleyi attım. Galaxın da soğutması çok güzel. Ben %100 yük altında 65 dereceyi geçtiğini görmedim, muhtemelen galaxda da öyle bir istatik alırsın. O yüzden ucuz olanı tercih etmen daha sağlıklı.
 
Hocam çok yanılıyorsunuz. AMD serisinin hem deneyim, hem birinci ağızdan dinlemiş biri olarak çok fazla hatası var. Yani çok fazla olmasa bile uğraştırıyor. Kuzenim de RX 6700 XT var, yaşadığı birkaç problem var. Buralar da okuyoruz mavi ekranlar, errorlar havada uçuşuyor. 4000 serisinden sonra gelen DLSS teknolojisi, NVIDIA'nın AMD'den daha iyi oluşu(bence) ve performansı çok üstün.

Hayatımda hiç AMD ekran kartı almadım, dertsiz başıma dert çıkartmak istemiyorum.

Bende o yüzden NVIDIA tercih ediyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı