Hz olarak 60 fps sabitle o şekil oyna bende böyle düzeliyordu.Arkadaşlar bende GeForce RTX 4050 45W ekran kartlı bir bilgisayar var. Bu bilgisayarda FC 25 oynarken gereğinden fazla bir kasma yaşıyorum. Var mı bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaşım?
ekran kartı kaynaklı bir sorun olabilir mi sence?Hz olarak 60 fps sabitle o şekil oyna bende böyle düzeliyordu.
Driver kaynaklı da olabilir. Temiz kurulum yapabilirsin ama dediğim gibi fps sabitleyince düzeliyordu bende.ekran kartı kaynaklı bir sorun olabilir mi sence?
ekran yenileme 144 hz fps 60 a sabitli 60 dan bir anda 55 e falan düşüyorDriver kaynaklı da olabilir. Temiz kurulum yapabilirsin ama dediğim gibi fps sabitleyince düzeliyordu bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.