Gigabyte Aorus 16X 9SG-43trc54sh nasıldır?

Bütçe
0-70.000
Yok kutusunu açmadım etiketi üzerinde zaten kendi gelen kutusundan daha iyi kutuladım gönderdim geriye , elimde nakit varken 45 tl Temiz 2.el aldım birde Win11 orjinal vardı benim aldığımda , iade ettiğim freedos tu
 
4070 2K da %15 daha iyi. FPS derdim yok dediniz. Kaldı ki halihazırda kendim 3070(105W) 4K çözünürlükte hala 45- 60 alıyorum. (God of War, Ragnarok, Valhalla, Odyssey, Far Cry 6, Forza 4, RDR2, Ghost of Tsushima...) Çoğu DLSS kapalı şekilde. Ne VRAM sıkıntısı yaşıyorum ne FPS derdi. Siz FSR, DLSS vs çeşitli modlarla daha stabil FPS alırsınız.
Bu kendi 3070 performansım. 105W olduğu halde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine @El Auria hocam kf(4060 2K) kullanıyor. Size oyun deneyimini söyler (kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi sık sık 😁)
Yine de ilk olarak 16X 4070 almaya bakın. (vaktiniz, stok olursa.) 2023 15kf ya da 202416X 4060 seçerseniz hiç pişman olmazsınız.


Hocam uzun zamandır birçok oyunu oynadım bende, 2K ekran ile genelde ayarlar yüksekte oynuyorum hiç takılma donma ya bu oyunu oynatmıyor hissi yaşamadım, yani size çok teşekkür ederim. Hem ısınama anlamında sorun yaşamıyorum hem de malzeme kalitesi çok yüksek laptopun oyun anlamında da FPS'lerim yüksek kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum bende. 2K ekran zevki hiçbir yerde yok gerçekten. 2K'den sonra 1080'e baktığımda fark zaten bariz var 2K olsun benim olsun.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı