Metrahen
Decapat
- Katılım
- 27 Mayıs 2023
- Mesajlar
- 172
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Eger CPU sicaklik normalse, termal macun surerken islemciyi cikartip geri takmadiysaniz muhtemelen o konu hakkinda baglanti sorunu yoktur.
Peki ya chipset suruculeri? Bunlar normal mi? Ornegin ben ayni chipset olsa da anakartimin diger versiyonundan sürücü kurmustum ama goruntu gitmese de goruntu takili kalip donuyordu, bunu kendi anakartimin suruculerini yukleyerek cozmustum.
Ben arada bir anda no signal hatasi aliyorum donarak. Hatta bugün oldu. Ama bu nadiren oluyor. Görev Yöneticisi'nden ekran kartini baslattigimda cozuluyor. Sizin Aygıt Yöneticisi'nde ekran kartinda ornegin kod 22 gibi bir hata gozukuyor mu cokme olunca? Yani, belki de AMD Radeon surucusunun stabilligi ile alakali bir seyler oluyor olabilir. Sonucta benim ekran kartim sifir ve herhangi bir sivi falan dokulmedi.
Eger sizde sadece belli basli oyunlarda oluyorsa artik çözümü nedir tam olarak bilemem, grafik ayarlarinizi oyun icerisinden degistirmeyin, eger degistiriyorsaniz, sabit kalsin.
Ekran kartı benimki de sıfır hiçbir şey yapmadım ama yani bilmiyorum son 3 aydır oluyor sadece çok garip bir şekilde ekran kartı değişeceğim sizce Intel ARC580 nasıl?