Kahve Nasıl İçilir?

InJustice

Kilopat
Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
2.443
Çözümler
7
Yer
Troposfer
Ben sevmediğim için çay, kahve, gazoz vs. içmiyorum ciddi anlamda. Gazoz, kola, maden suyu neyse de kahveyi içmek istiyorum. Acı geliyor bana. Arkadaşlarla, kuzenlerle güzel bir sohbetin ortasındayken ben kahve almayım deyince ortamın güzelliği gidiyor tabi. Nasıl kahve içebilirim?
 
Orta veya şekerli içebilirsiniz. Ama bunu istediğinde kahve daha çok pişeceği için acılık oranı artar.
Üşenmeyip yapacak biri varsa sütlü içebilirsiniz ya da ayrı bir cezvede yaptırabilirsiniz :)
 
Türk kahvesini şekerli ve sütlü deneyeceğim o zaman. Damak tadıma uygun kahveyi bulabilsem keşke. Cidden dayanılmaz bazı kahveler.
Dostum böyle acı sevmiyorsan kesinlik Türk kahvesine girme direk Nescafe sütlü köpüklü al iç bir kere içmiştim çok acı sevmeme rağmen şekerli gelmişti bence onu dene eğer yine acı gelirse şeker at ama o kadar da acı sevmez değilsinizdir çünkü ben Türk kahvesini süt ve şeker olmadan içiyorum umarım anlamışsınızdır.
 
Son düzenleme:
Bazı kahveler Türk kahveleri gibi olmuyor. Içimi yumuşak oluyor. O tür kahve bulursanız onu içebilirsiniz. Damla sakızlı vs. Ya da Kervansaray Türk kahvesini tavsiye ederim.
images%20(1).jpg
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı