Windows 11 genel olarak beğendiğim bir işletim sistemi değil bu yüzden hala 10 kullanıyorum.Windows 7 desteği 14 Ocak 2020'de sona erdi hız ve performans için lütfen Windows 11'e geçin.
Hocam google hesabına bağlı hesap şifreleri var sorun çıkarır mı acaba?Fakat kredi kartı bilgileri vb. önemli şeyleri
Öncelikle çok teşekkür ederim, extended kernel olayını inceleyeceğim ancak vista demişken, extended kernel ile vistayı sağlıklı şekilde kullanabilir miyim?Ana bilgisayarınız değilse bence kurmanızda bir sakınca yok nostalji makinesi olarak kullanabilirsiniz fakat ana bilgisayarınız ise Steam, Chrome gibi uygulamaları kullanamayacağınız için kurmanızı tavsiye etmiyorum. Extended Kernel'i varmış fakat denemedim tam nasıl olduğunu bilmiyorum Vista'da denediğim çalışıyordu bazı modern uygulamaları indirebiliyordum. İsterseniz bakabilirsiniz eğer bu çalışırsa modern uygulamaları da kurarsınız ama biraz teknik bilgiye sahip olmanız lazım ve dediğim gibi test etmediğim için tam ne olduğunu nasıl olduğunu falan da bilmiyorum ama bir bakın isterseniz. Uğraşmak istemiyorsanız ve ana cihazınız ise Windows 7'ye geçmeyin bence.
Extended kernel hakkında ise yine tam güvenemediğim için link falan vermek istemiyorum ama Google'a yazıp araştırabilirsiniz.
Windows 11 genel olarak beğendiğim bir işletim sistemi değil bu yüzden hala 10 kullanıyorum.
Hocam Google hesabına bağlı hesap şifreleri var sorun çıkarır mı acaba?
Öncelikle çok teşekkür ederim, extended kernel olayını inceleyeceğim ancak Vista demişken, extended kernel ile Vista'yı sağlıklı şekilde kullanabilir miyim?
Estağfurullah, Ani bi gaza gelme ile Windows 7 yi kurdumsorun çıkarsa da benden bulmayın.
Estağfurullah, ani bir gaza gelme ile Windows 7'yi kurdum
Şu an herhangi bir sorun yok, ancak yükleyecek arkadaşlar için birkaç şey söyleyeyim.
Öncelikle kurulum sonrası Explorer'dan Chrome yükleyemiyorsunuz hata veriyor. Bunun için önce Firefox kurup sonra Chrome kurabilirsiniz o şekilde çalışıyor.
Daha önceden karşılaştığım bir hata da, internette gezinirken sürekli "bağlantınız gizli değil" hatasıydı. Bu hatayı çözmek için de aşağıdaki linkten güncelleme dosyasını indirirseniz sorun düzelecektir.
Download x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3033929) from Official Microsoft Download Center
Microsoft yazılım ürününde sisteminizi etkileyebilecek bir güvenlik sorunu saptandı.www.microsoft.com
İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.
Dostum neden bu kadar agresifsin? İnsan gibi sorular sorduk yardım istedik, diğer arkadaş gayet güzel yardımcı olurken bu tavrının amacı ne? Tercih benim tercihimdi bazı noktalarda sorun çıkaracağını elbette biliyordum 2 haftaya kadar windows 10 a geri dönerim zaten. İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum özellikle @Koishi Komeiji arkadaşıma. Seni de Allah bildiği gibi yapsın.Allah cezanı versin ne yaptın ya!
Dostum neden bu kadar agresifsin? İnsan gibi sorular sorduk yardım istedik, diğer arkadaş gayet güzel yardımcı olurken bu tavrının amacı ne? Tercih benim tercihimdi bazı noktalarda sorun çıkaracağını elbette biliyordum 2 haftaya kadar Windows 10'a geri dönerim zaten. İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum özellikle @Koishi Komeiji arkadaşıma. Seni de Allah bildiği gibi yapsın.
Ben nedense microsoftun sitesinden indirdiğim isolarla kurulum yaptığımda hiç para ödemek zorunda kalmadım. Ayrıca bilgisayar zaten 2008 model bi kaç geliştirmeyle ayakta duruyor o kadar iyi bi malzeme de değil yani. Yine de ilginiz için sağolun.Windows 10'a geri dönmek için para ödemen lazım. Ve Wi-Fi çalışmayabilir, ya da Windows 10'a geri dönerken mavi ekran alıp verilerin gidebilir. Ben kötü bir şey yapmak istemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.