Bilgisayarda mining yapılmış veya şu an yapılıyor olabilir mi?

646806

Decapat
Katılım
5 Nisan 2023
Mesajlar
152
Çözümler
2
Sistem modeli: Excalibur g5k.

Eskiden oynadığım oyunların neredeyse tümünde yüksek FPS alıyordum. Hiçbir sorun yoktu ta ki şu son 1 aya kadar. Laptopuma Epic'ten aldığım Mafia Definitive Edition'ı kurmuştum, hiçbir problem yoktu. Oyun yağ gibi akıyordu resmen. Bu hafta bir bakayim diye girdim kasmadan etrafa bile bakamadım resmen. Malwarebytes ile tarattım sorun bulamadı, ama ben çok şüpheliyim çünkü başlangıçta iki tane ne üdüğü belirsiz program var. İsimleri de dümdüz "program", ben tehlikeliyim diye bağırıyorlar gibime geliyor. Sizce ne yapmaliyim bu konuda?

Biliyorum mining GPU'yu etkiler ama, GPU kullanımı 0, aksine bellek çok fazla 16 GB'in %48 kullanılıyor ve sadece forum sayfası açık.
 

Dosya Ekleri

  • görevYon.jpg
    görevYon.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Silinen bir programın kalıntısı. Ayrıca, öyle dandik bir mining zararlısı değilse genellikle Görev Yöneticisi'nden kendini kolay bir şekilde gizleyebilir.
 
Valla bu konularda pek bir cahilim nasıl yaparız onu 😀
Şunu indir gerisini zaten farkedersin.

Başlatma durumu değiştirilememesi de tuhaf. Şimdi gördüm.
Kayıt defterinde sıkıntı çıkmış olabilir. O yüzden her türlü Autouns'la bakmak lazım.
 
Şunu indir gerisini zaten farkedersin.


Kayıt defterinde sıkıntı çıkmış olabilir. O yüzden her türlü Autouns'la bakmak lazım.
Şöyle görünüyor
 

Dosya Ekleri

  • logon.jpg
    logon.jpg
    362,5 KB · Görüntüleme: 28
Buna bakılırsa sorun göremedim.
Tamam bir sıkıntı yok. Orada Overwolf ve RiotClient dosyalarını silmişsin o yüzden Görev Yöneticisinde "Program" olarak gözüküyor.

Sen ikisini devre dışı bırak istersen öyle kontrol et.
Sağ olun arkadaşlar valla içime su serpildi. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum size.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı