Çözüldü Grizzly Hydronaut termal macun gün içinde kuruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

373513

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
919
Çözümler
6
Grizzly hydronout termal macununu kullandım, dün sürüp ince şekilde yaydım, ertesi gün yani bu sabah açıp baktığımda termal macun katılaşmış ve azalmıştı, resimde gördüğünüz gibi sabah sürüp bütün gün LoL; Valorant oynadım, 12 saat bile olmadan şu anki hali resimdeki gibi, sorun ne, termal macun mu dandik? İlk kullandığımda az sürdüm, bu sabah çok sürdüm ama hala kuruyor, azalıyor şimdi X şeklinde sürdüm, yarın sabah kontrol edeceğim tekrardan, macun bitmek üzere, macun öneriniz var mı? Ve neden böyle oldu, neden macun kuruyor hemen, yardımcı olur musunuz?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20250207_210333.jpg
    IMG_20250207_210333.jpg
    399 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20250206_141411.jpg
    IMG_20250206_141411.jpg
    353,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Programlarda sıcak değildi ama kaptop klavye tarafı ısınıyordu bayağı.

Klavye sıcak diye açılmaz lütfen bir daha böyle yapmayın. Oyunlarda veya ağır yük altında bir kontrol edin sıcaklıkları gerekirse bizimle de paylaşın ona göre yorumlarız. sıcak değilse açtığınızda size dağılmış görünebilir. Blok ayrılırken bir kısmı blokta bir kısmı işlemcide olabilir ve mutlaka sağa sola oynatırken kenara kayan kısımlarda bunun etkisi büyüktür.

Hocam dediğinizi ilk kez sürdüğümde yaptım ama içime bir şey sinmemişti ilk sürdüğümde boştayken sıcaklık 40 45 dereceydi sorun etmedim sürümeden önce boşta 33 35 Ti LoL'e girdim sürüdükten sonra sıcaklık 60-65 arasındaydı akşam sıcaklığa baktığımda 70 75 arasındaydı ertesi gün açtım tekrardan baktığımda macun bitmiş gözüküyordu kurumuş gibiydi.

Yav 75 yine iyi. 90a vurmadan lütfen açmayın anlık 75 pekala görebilir laptop bu. Bir saat oynayın bakalım Max kaç olacak ortalama kaç olacak ona göre açarsınız. Bu şekilde yaparsanız tabii ki macun dayanmaz.
Hocam benim korktuğum işlemcide macun kalmıyor ya sorun olur gibisinden.
Öyle olsa laptop sıcaklıktan kendini kapatır hiçbirşey yapamazsınız

GPU Zde sensor kısmından GPU ve CPU sıcaklık değerlerine tıklayınca max average yani ortalama ve min sıcaklıklar görünecek o değerleri tek tek inceleyin.
 
Öyle olsa laptop sıcaklıktan kendini kapatır hiçbirşey yapamazsınız

GPU Zde sensor kısmından GPU ve CPU sıcaklık değerlerine tıklayınca max average yani ortalama ve min sıcaklıklar görünecek o değerleri tek tek inceleyin.
hocam 10 dakikalık genishin 60 fps 1080p orta ayarlar
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2025-02-08 023019.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-08 023019.png
    154,5 KB · Görüntüleme: 33

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2025-02-08 020827.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-08 020827.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 25
O açık ama görev yöneticisinde görünüyor sıcaklığı uygulamayı açamıyorum nedense şu an gensihndeyim 67 derece gösteriyor.
67 derece çok iyi bir değer özellikle işlemci için ve bu bir laptop. Macun değişimi gayet başarılı olmuş durduk yere açıp da kurumuş falan demeyin. Sıcaklıklar 90 üzerinde gezmeye başlayana kadar gönül rahatlığı ile kullanın. Bu süre 6 ay olabilir 1 yılı da bulabilir. Ara ara sıcaklık kontrolü yaparak ihtiyaç olup olmadığını anlayabilirsiniz. Güle güle kullanın iyi sosyaller
 
Core Temp açtıysanız onu da atın.

Gayet güzel değerler, endişe edecek bir şey yok.

20 dakika genshin + Google Chrome.

67 derece çok iyi bir değer özellikle işlemci için ve bu bir laptop. Macun değişimi gayet başarılı olmuş durduk yere açıp da kurumuş falan demeyin. Sıcaklıklar 90 üzerinde gezmeye başlayana kadar gönül rahatlığı ile kullanın. Bu süre 6 ay olabilir 1 yılı da bulabilir. Ara ara sıcaklık kontrolü yaparak ihtiyaç olup olmadığını anlayabilirsiniz. Güle güle kullanın iyi sosyaller.

Hocam beklerseniz Valorant'a girip 10 dakika sonrasını atayım.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2025-02-08 023912.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-08 023912.png
    502,6 KB · Görüntüleme: 32
20 dakika genshin + Google Chrome.
Oyun oynamanıza rağmen 75 derece hala iyi değer problem yok. Saat geç oldu, kendi kendinize evham yapıp bir daha açmayın bu benim nacizane tavsiyem. Güzel günlerde kullanın. 75 olsun olsun 80i görse yine bile geçerli. Daha fazla kontrole lüzum yok. İyi geceler
 
Oyun oynamanıza rağmen 75 derece hala iyi değer problem yok. Saat geç oldu, kendi kendinize evham yapıp bir daha açmayın bu benim nacizane tavsiyem. Güzel günlerde kullanın. 75 olsun olsun 80i görse yine bile geçerli. Daha fazla kontrole lüzum yok. İyi geceler
Ekran görüntüsü 2025-02-08 025108.png



10 dakikalık Valorant yüksek ayarlar sanırım termal macuna verdiğim parayı çöpe attım sorun bendeymiş bana da ders oldu yardımlarınız için teşekkür ederim iyi geceler dilerim <3
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı