YKS planlaması nasıl yapılır?

Bümbilibiii

Picopat
Katılım
12 Kasım 2024
Mesajlar
290
12.sınıf öğrencisiyim son zamanlarda TYT netlerim ani bir düşüşe geçti. Mezuna kalacakmışım gibi geliyor. Ne yapabilirim? Birileri bana destek olabilir mi? Bir süredir kendimi çok kötü hissediyorum bu yüzden.
 
mezuna kalmamak için elinden geleni yap çünkü ben en kötü mezuna kalırım diyordum 3.mezun senemdeyim ve 2 aydır ders çalışmaya başlıyacağım diye kendimi kandırıyorum netlerininde tekrar toparlamak için denemeler çöz eksik olduğun konuların üstüne yoğunlaş
 
Mezuna kalmamak için elinden geleni yap çünkü ben en kötü mezuna kalırım diyordum 3.mezun senemdeyim ve 2 aydır ders çalışmaya başlayacağım diye kendimi kandırıyorum netlerininde tekrar toparlamak için denemeler çöz eksik olduğun konuların üstüne yoğunlaş.

Hocam tatilde her gün çalıştım okula da gitmedim tatilden sonra eksik konuları çalıştım fakat 60-75 bandı olan netlerim bir anda 45-55'e kadar geriledi. Aniden oldu bu şey cidden çok kötü geldi. Mezuna kalmaktan çok korkuyorum çünkü bu kadar sıkıntı ve stres çok ağır geliyor.
 
Hocam tatilde her gün çalıştım okula da gitmedim tatilden sonra eksik konuları çalıştım fakat 60-75 bandı olan netlerim bir anda 45-55'e kadar geriledi. Aniden oldu bu şey cidden çok kötü geldi. Mezuna kalmaktan çok korkuyorum çünkü bu kadar sıkıntı ve stres çok ağır geliyor.
RELAX OL DÜZENLİ ÇALIŞINCA TEKRAR OTURUYOR
 
Çarpanlara ayırma üslü köklü ve mantık kaldı sadece.

İlk 12 konunun 2'si kalmış. Bunları hızlıca taramaya bakın. Mantık çok basit onun için 1-2 saat bile yeterli olacaktır. Sonrasında başlarsanız ve sağlam devam ederseniz sınava yakın bir süre de olsa biitrmiş olursunuz. Önemli olan ne zaman değil nasıl bitirdiğiniz. Mayıs sonunda bitmiş ders üstün körü Mayıs başı bitmiş dersten daha verimlidir. Yeter ki siz çalışın ve başlayın bu sizi illa bir noktaya taşıyacaktır.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı