Technopat Forum Değişiyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep abi kararlı sanırım. İlk başta hoşuma gitmedi ama yabancı olduğundandır. Türkçe olunca gözümüz de alışır diye düşünüyorum. Diğer açılardan da iyiyse hayırlı olsun o zaman. :D
 
vBullettin 4'ün sıkıntısı mı var?
 
Daha sosyal bir TECHNOPAT için TECHNOPAT Sosyal :).
 
Geçiş tamam gayet uygun bence ama sosyal olmamış. Technopat sosyal demenin gereksinimlerini karşılamıyor ve karşılaması da çok zor bence. Bu ismi kullanabilmek için ona uygun bir ortam oluşması gerektiği inancındayım. Forumca en son sosyal aktivite ne zaman oldu? Birçok üye bilişim alanında ileri seviyede ve kendini geliştiriyor. Sosyal ağlar veya haberler ile ilgili hiçbir paylaşım olmuyor. Olduğu zamanda iş ister istemez siyasete gideceğine son derece eminim. Genişlemek istediğimizde kısıtlama getirirseniz de yönetim anlayışına çok ters düşecektir. Ancak Technopat kullanıcıları arasında siyaseti kaldıramayan birçok insan var. Bu durumda normalden çok daha huzursuzluk, tartışmanın ve gruplaşmanın meydana geleceğine inanıyorum. Kişisel bencilliklerin forumda öne geçeceğini düşünüyorum.

Bence forum bizim ihtiyaçlarımızı daha iyi karşılıyor ve herkese hitap ediyor. Böyle de alıştık. Tabi bu yeniliklere kapalıyız demek değil. Bence Technopat kullanıcıları bunun için hazır değil. Bu çizgide ilerlemesini daha uygun buluyorum... :)
 
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. vBulletin'de bir mesajın ne zaman atıldığı açık ve parlak bir şekilde yazıyor. Ancak buna rağmen günde onlarca konu boş yere yukarı çekiliyor. XenForo'da bu belirteçler neredeyse hiç gözükmüyor, aşağıya da bu bahsettiğim konuda vBulletin ile XenForo'yu karşılaştıran bir görsel koyuyorum.

vBulletin:

OUWNBGX.png


XenForo:

2Tg1cPF.png


Bu sadece benim olumsuz gördüğüm nedenlerden birisi. Ayrıca benim aklıma Technopat Forum denince vBulletin'in dizaynı aklıma geliyor. Eminim ki, XenForo'ya geçince yeni tasarıma ve düzene alışmak pek kolay olmayacak. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı