Hero 2 vs PixArt paw 3395 sensör

3950 olduğu sürece Ultra ile Pro arasında fark yok desem yeridir. Ben Superlight 2 kullandım ve sattım. Almamakla iyi etmişsiniz. 2 kat fiyat farkı var neredeyse zaten. Gayet iyi tercih.

Anladim teşekkürler pişman olmuştum Extreme almadığıma sayenizde biraz daha rahatladim.

3395 daha iyi. Hero 2 enerji tüketimi olarak daha iyi. Superlight 2 4K polling rate ile 40 saate yakın gidiyor.

Peki kral 3395 vs 3950 hangisi daha iyi.

Son düzenleme:
Selamlar dostlar almayı düşündüğüm mouselarda bu sensör var. Hangisini almalıyım?
not:
Paw 3395 54 gram 650 IPS
Hero 2 60 gram 500 IPS
Hero 2 daha iyi bir sensör.

Pil olarak Hero 2. 3950 ise daha sorunsuz şahsen.
Zaten Logitech Hero 2 sensör kullanan farelerin tek artısı pil performansı.
3950'de kronik lod problemi var, şuan en sorunsuz sensör Hero 2, yüzey uyumluluğunun geçen uptade'de düzeldilgini gördüm, eğer zaten bir sensör sorun çıkarıyorsa ya baştan bozuktur yada yazilimi boş fw guncellemeleri ile fareyi bozmuştur.

Anladim teşekkürler pişman olmuştum Extreme almadığıma sayenizde biraz daha rahatladim.

Peki kral 3395 vs 3950 hangisi daha iyi.
Robot olmadığın sürece fark edemezsin 3950 kagit uzerinde daha iyi, sensör gereksiz birşey. 3950'de şu bahsettiğim problem var okadar.

Hero 2 daha iyi bir sensör.

3950'de kronik lod problemi var, şu an en sorunsuz sensör Hero 2, yüzey uyumluluğunun geçen Update'de düzeldilgini gördüm, eğer zaten bir sensör sorun çıkarıyorsa ya baştan bozuktur ya da yazilimi boş FW guncellemeleri ile fareyi bozmuştur.

Robot olmadığın sürece fark edemezsin 3950 kagit uzerinde daha iyi, sensör gereksiz bir şey. 3950'de şu bahsettiğim problem var o kadar.

Selam dostum güncel olarak ATK X1 Ultra modelşni kullanıyorum. Cihazda paw 3950 Ultra ve nordic 52840 mcu var açıkçadı hiçbir sıkıntı yaşamadım günde 6-7 saat kullanıyorum gayet memnunum. Ayrıca bir tane de ATK F1 Pro modeli aldım onda ise paw 3950 nordic 52840 mvu VSR bundan da gayet memnunum lod ayarında vs. ikisinde de 0.7 de kullanıyorum güncel model mousepadlerde sorunsuz çalışıyorlar.

Selam dostum güncel olarak ATK X1 Ultra modelşni kullanıyorum. Cihazda paw 3950 Ultra ve nordic 52840 mcu var açıkçadı hiçbir sıkıntı yaşamadım günde 6-7 saat kullanıyorum gayet memnunum. Ayrıca bir tane de ATK F1 Pro modeli aldım onda ise paw 3950 nordic 52840 mvu VSR bundan da gayet memnunum lod ayarında vs. ikisinde de 0.7 de kullanıyorum güncel model mousepadlerde sorunsuz çalışıyorlar.

Reis ben ATK X1 Pro ve ATK F1 Pro arasında kaldım. Sen ikisini de kullanmışsın sence hangisi daha iyi malzeme kalitesi aklıma takılıyor 3500TL bütçem var en iyisi ne olur?

Reis ben ATK X1 Pro ve ATK F1 Pro arasında kaldım. Sen ikisini de kullanmışsın sence hangisi daha iyi malzeme kalitesi aklıma takılıyor 3500TL bütçem var en iyisi ne olur?

Dostum ikisi de aynı kalite ve malzemeler önemli olan burada elimin boyutu ve eline oturuşu. Benim elim 20cm X1 Ultra elime cuk oturuyor(fingertip tutuşum var).F1 Pro ise elime biraz daha küçük geliyor ve tam oturmuyor. Özetle elin 19-20cm fingertip veya claw grip tutuşun var ise X1 Ultra elin daha küçük ise F1 Pro öneririm. Örneğin kardeşimin eli 17 cm ve F1 Pro ona tam oturuyor.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.☺️

Mesajı şimdi gördüm bilmiyorum bende öyle bir problem var internettede yaşayan birsürü insan var mouse u kaldırıp tekrar yüzeye oturunca birkaç saniye sonra algılyor.

Mesajı şimdi gördüm bilmiyorum bende öyle bir problem var internettede yaşayan birsürü insan var mouse u kaldırıp tekrar yüzeye oturunca birkaç saniye sonra algılyor.
Garantiye göndermek tek çare olabilir hocam uğraşmayın

Garantiye göndermek tek çare olabilir hocam uğraşmayın
Keşke herzaman olsa arada oluyor çok tilt edici bir durum , muhtemelen teknik servis alcak 10 15 dk test edicek sonra yok sorun diyip geri kargolucaklar uğraşmak istemiyorum en azından oyunun ortasında bağlantı kopma gibi bir sorun yok. Bir dahakıne Razer Focus pro veya 3950 almamayı ozen gostericem sadece(Razer focus proda pixart sensoru sadece marka basılmıs 3950 ile aynılar) 3395 HERO 2 veya ileride cıkıcak bir sensor alırım herhalde

Sen piyasadaki en iyi sensoru kullanıyorsun iyi günlere kullan sorunsuz calısmasi iyi oldu.

Keşke herzaman olsa arada oluyor çok tilt edici bir durum , muhtemelen teknik servis alcak 10 15 dk test edicek sonra yok sorun diyip geri kargolucaklar uğraşmak istemiyorum en azından oyunun ortasında bağlantı kopma gibi bir sorun yok. Bir dahakıne Razer Focus pro veya 3950 almamayı ozen gostericem sadece(Razer focus proda pixart sensoru sadece marka basılmıs 3950 ile aynılar) 3395 HERO 2 veya ileride cıkıcak bir sensor alırım herhalde

Sen piyasadaki en iyi sensoru kullanıyorsun iyi günlere kullan sorunsuz calısmasi iyi oldu.
Viper V2 Pro kullanıyorum bu sorunu hiç yaşamadım hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı