Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Sadece telefondan oluyor diye biliyorum farklı bir telefon kullanamam şu an ne yazık ki :(
Hocam şu an demişsiniz. Başka zaman başka telefonda deneyin o zaman.

Veya Bluestack falan kullanabilirsiniz eğer önceden kaydetmemişseniz telefon numarasını. Çünkü Bluestackde falan direk robot algılıyo telefon numarası istiyor.
 
Hocam şu an demişsiniz. Başka zaman başka telefonda deneyin o zaman.

İndirim bitecektir diye düşünüyordum. Yakın zamanda almaya çalışacağım.

Hocam şu an demişsiniz. Başka zaman başka telefonda deneyin o zaman.

Veya BlueStacks falan kullanabilirsiniz eğer önceden kaydetmemişseniz telefon numarasını. Çünkü BlueStacks'de falan direk robot algılıyor telefon numarası istiyor.

İlk hesabımda kullanmıştım ne yazık ki.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2025-03-23 at 01.37.06.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-23 at 01.37.06.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 35
O telefondan Temu'da hiç alışveriş yapılmamış olmalı. Temu'yu silin ve yeni Gmail hesabı açın. Sonrasında indirim linkine tıklayın Play Store'a yönlendirecektir sizi. İndirin ve uygulamayı açın açtıktan sonra yeni açtığınız Gmail hesabı ile üye olun ya da giriş yapın hangisini diyorsa. Otomatik olarak sizi mouse a yönlendirmiş olması gerekiyor bu senaryoda. Ancak 33 TL'ye gelmiyor onu söyleyeyim normal fiyatı 950 TL falan ve üzerinden %60 vergi alınıyor otomatik olarak 600-650 TL'ye geliyor mouse.

@GTX660M talimatlar burada yazıyor hocam.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı