- Makaleler
- 2
Hocam elinizde para varsa alın derim. Şahsen indirim çok iyi olmuş.
Evet elimde var, ama emin olamadım. R1'den çok memnunum, boşta kalırsa boşa almış gibi olabilirim.
Hocam elinizde para varsa alın derim. Şahsen indirim çok iyi olmuş.
Hocam siyahı niye sevmiyosunuz ki. Bence siyahda iyidir.Sende beyazı gelirse diye yeni hesap açıp bekle. Kupon süresi sende kısıtlıydı çünkü. Belki beyazı gelmese bile fiyat tekrar 500e düşer siyah falan alırsın.
Pro'su daha iyidir bence tabii fiyatı 500 civarına düşerse yarına kadar.
Yalnızca yeni kullanıcılar içindir diyor. Daha önce alışveriş yapmamama rağmen böyle olması çok saçma geldi. Yeni Gmail ile yeni hesap da açmıştım.
Hocam uygulamayı falan da kupon koduna tıklayarak indirmek gerekiyor galiba.
Herşeyi sıfırdan yapın hocam. Olmasza başka cihazdan.Yalnızca yeni kullanıcılar içindir diyor. Daha önce alışveriş yapmamama rağmen böyle olması çok saçma geldi. Yeni Gmail ile yeni hesap da açmıştım.
Hocam alın canınız sıkıldıkça fareyi değişin bence.Evet elimde var, ama emin olamadım. R1'den çok memnunum, boşta kalırsa boşa almış gibi olabilirim.
Hocam uygulamayı falan da kupon koduna tıklayarak indirmek gerekiyor galiba.
Vallahi hocam linkten girdim indirdim yeni bir Gmail ile hesabı açtığım anda fiyat uçuyor. Süresi doldu diyor şimdi de.
Farklı cihazda denediniz mi hocam?Vallahi hocam linkten girdim indirdim yeni bir Gmail ile hesabı açtığım anda fiyat uçuyor. Süresi doldu diyor şimdi de.
Her şeyi sıfırdan yapın hocam. Olmasza başka cihazdan.
Hocam alın canınız sıkıldıkça fareyi değişin bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.