Dolar 3.75 TL Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"MoRuQ bİz EKmEğİ 1 dOlAr dİyE 5Tl OlArAkMı aLıOZ" Klasik bir sözdür kendileri.

resized_28bf0-0859c37c4.png
 
Kadir Mısırlıoğlu denen dolandırıcı, yalancı, kafasına göre sallayan ve bunları yaparken dokunulmayan adamın salladığı yalanlara inananlardır dolar 2 TL olacak diyenler. Bunların hepsi aynı familya. Ki bu deli bozması adama inanan halk üstat diyor, halkın başındaki ise hocam diyor. Ben ise keresteler diyorum.
 
Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar 4 TL olmuş olabilit ama biz ekmeği 1 TL'den alıyoruz demek isterdim ama maalesef onu da diyemiyorum çünkü ekmek bile 1.25 oldu.

Bunlar dolar 2 TL olucak zihniyetine oy verenlere müstahak.
 
Dolar 4 TL olmuş olabilit ama biz ekmeği 1 TL'den alıyoruz demek isterdim ama maalesef onu da diyemiyorum çünkü ekmek bile 1.25 oldu.

Bunlar dolar 2 TL olucak zihniyetine oy verenlere müstahak.
Onların yanında biz de yanıyoruz sıkıntı o zaten. Sonraki seçimde gene bir şey derler gene verirler oyu bu halkın çoğu sonra yine yapılmaz.
 
İmamhatiplere yaptıkları yatırımlar meyvesini veriyor. Ülkenin dine yobaz bir şekilde bağımlı olan kısmı bu insanlara aaa o adam her cuma camide fotoğraf çektiriyor, bu adam imamhatiplere önem veriyor o zaman bu adam müslüman hemen oyumu bu adamlara vermeliyim. Zaten ülkemizde gelişiyor Almanya bizi kıkanıyor. 2023'te borumuzda hazır kafasındalar.
 
Yurt dışındaki öğrenciler benim aldığım Dell 7567 laptopa 1200 dolar. Almak istediğim iPad Pro+ Apple Pencil'a 900 dolar veriyor ve işi 2100 dolara kapatıyor.

Ben ülkemde aynı laptopa 4200 TL verdim Dell 7567 çok iyi fiyat performans ürünü olmasına rağmen bu fiyatta ve almak istediğim fakat alamadığım iPad Pro+Apple Pencil ikilisine öğrenci indirimsiz 3500 TL toplayın alın size 7700 TL. Ben yurt dışında bir öğrencinin verdiği birim paranın 3.6 katını vermek zorundayım. Bakın olayın belki ciddiyetini kavrayamayanlar vardır o yüzden anlattım bunu.
Allah'a şükür diz üstü bilgisayarı alabildim şükür cihazı çok zorlamasamda şuan için gayet memnumum normal kullanımda pil ömrü efsane gibi duruyor alacaklara öneririm. iPad Pro ise başka bir bahara kaldı ben bu cihazı bile 5 sene kullanayım diye aldım. Allah bu ülkede fakir olan insanlarımıza yardım etsin
yaşamak gerçekten zor harbi harbi zor.

Gözünü açın tepkinizi gösterin böyle ekonomi olmaz. Anlayamayan arkadaşlar, işin ciddiyetini kavrayamayanlar tekrar tekrar okuyun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı