MSI Güvenilir Bir Marka mı?

enesf

Kilopat
Katılım
5 Temmuz 2015
Mesajlar
203
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar soru biraz saçma gelebilir ama kurumsal bir firmada çalışan bir arkadaş MSI ürünlerini bedava verseler almayacağını ve en çok MSI ürünlerinden şikayet geldiğini söyledi. MSI RX 580 Gaming X alacaktım vazgeçmeli miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her marka ve modelinin illa farklı bir sorunu olabiliyor. O yüzden kimisi çok övebiliyor kimisi de bir daha yaklaşmam bu markaya diyebiliyor.
 
ServisPoint'e sadece bir kez yıllar önce işim düştü. İşim görüldü ancak çok fazla ilgilendiler diyemem.
Belki şu an daha iyi/kötü olmuş olabilir. Ben herhangi bir yetersizlik görmedim.
 
Servisi ne iyi ne kötü. Pinleri yamulan anakart'ımı ücretsiz tamir edip gönderdiler. Lakin CW olan ekran kartımı sorun yok diyip geri gönderdiler. Bence iyi bir servis. Eğer ürünü pazartesi yollarsanız haftaya en geç perşembe,cuma elinizde oluyor.
 
Servis meselesi Türkiye'de karışık iş Apple servisi dışında şunun servisi iyi diyemiyorum. Çünkü elemandan elemana servis noktasından servis noktasına iş değişiyor. Ama MSI kart üretiminde ürün kalitesinde en iyi markalardan biridir bu konuda şüphen olmasın
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı