- Katılım
- 22 Ocak 2019
- Mesajlar
- 1.787
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 12
GSI romdasın değil mi? Gsi rom atmadan önceki android sürümün kaçtı?Hocam şimdi tek 2 sorun kaldı
1- Telefonla konuşurken sesim geri geliyor
2- pil yüzdesi nasıl açılır?
GSI romdasın değil mi? Gsi rom atmadan önceki android sürümün kaçtı?Hocam şimdi tek 2 sorun kaldı
1- Telefonla konuşurken sesim geri geliyor
2- pil yüzdesi nasıl açılır?
Eskiden Android 12 şuan gsi romdayım Android 13 pixel experince yükledim pil hızlı gidiyor ve hesap ekleme sıkıntısı yaşıyorum pil yüzdesini çözdüm arama da hala sıkıntıGSI romdasın değil mi? Gsi rom atmadan önceki android sürümün kaçtı?
Ayarlar -> phh settings kısmında arama ile ilgili birkaç ayar olacak onları açın.Eskiden Android 12 şuan gsi romdayım Android 13 pixel experince yükledim pil hızlı gidiyor ve hesap ekleme sıkıntısı yaşıyorum pil yüzdesini çözdüm arama da hala sıkıntı
Hocam teşekkürler ama bı sorunum daha var 1 tane Google hesabı ekledim ama 2. Sini eklenmiyor hesap ekleye basınca otoamtik geri atıyor.Ayarlar -> phh settings kısmında arama ile ilgili birkaç ayar olacak onları açın.
Bu kısımdan ekran hz değerini de ayarlayabilirsin. Bu da şarjı etkileyen bir faktör.
O konuda bilgim yok maalesef.Hocam teşekkürler ama bı sorunum daha var 1 tane Google hesabı ekledim ama 2. Sini eklenmiyor hesap ekleye basınca otoamtik geri atıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.