Selamlar kayıt kısmında üniversiteyi seçiyorum d.tarihini giriyorum ama kimliğiniz doğrulanamadı diyorÖğrenci ise Microsoft Azure ile 100 kredilik bir ücretsiz hesabın oluyor. En düşük paketli VDS kullanıyorum 3 4 ay oldu hala daha 50 krediden fazla kredim var.
Bana uygun değilsiniz demişti bir tane ticket açtım birkaç saate onayladılar. Ocak'tan beri ücretsiz kullanıyorum. Ticket açarsanız yardımcı olurlar.Selamlar kayıt kısmında üniversiteyi seçiyorum d.tarihini giriyorum ama kimliğiniz doğrulanamadı diyor
Hocam biraz daha bilgi verir misiniz? Kredi bitene kadar mı? Kredinin bir süresi var mı?Öğrenci ise Microsoft Azure ile 100 kredilik bir ücretsiz hesabın oluyor. En düşük paketli VDS kullanıyorum 3 4 ay oldu hala daha 50 krediden fazla kredim var.
Üniversite öğrencisine 1 adet VDS ücretsiz + 100$ kredi veriyor. VDS krediden düşmüyor.Hocam biraz daha bilgi verir misiniz? Kredi bitene kadar mı? Kredinin bir süresi var mı?
Üniversite öğrencisine 1 adet VDS ücretsiz + 100$ kredi veriyor. VDS krediden düşmüyor.
Kayıt linki:
Öğrenciler için Microsoft Azure - Ücretsiz Hesap Kredisi | Microsoft Azure
Öğrenciler için Microsoft Azure ile ücretsiz hesabınızı oluşturarak 100 ABD Doları değerinde kredi elde edin. Kredi kartı gerekmez ve Azure hizmetleri 12 ay ücretsizdir.azure.microsoft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.