- Katılım
- 27 Aralık 2024
- Mesajlar
- 13.596
- Makaleler
- 5
- Çözümler
- 275
Sil tuşuna basın diskin altında yer alan.
Hocam bu kolay. Terminalden ntfs olarak formatlamayı deneBen de Windows 10 yüklemeyi denedim, ama bu sefer yine bu hata aldım.
Hocam bu kolay. Terminalden NTFS olarak formatlamayı dene.
Ben linuxta ventoyu çözemedim ya elli tane şey indi hata verdi başka bilgisayardan yapıcam bakalım. Hatta woeusb de kullandım hata verdiDüzelttim. ( ilk önce tekrar Linux ya da Pardus kuruyorsunuz, internetten Ventoy adlı bir programı yüklüyorsunuz ve win10/11 ISO yüklüyorsunuz. Gerisi zaten kolay Rufus gibi aynı şeyleri yapıyoruz ben öyle yaptım düzeldi )
Benimki pardustu, Pardus Yazılım Merkezi diye Microsoft Store'a benzeyen uygulama var oradan Ventoy indirdim.Ben linuxta ventoyu çözemedim ya elli tane şey indi hata verdi başka bilgisayardan yapıcam bakalım
Başka bilgisayardan rufusla win10 kurdum sonra 11 yükselttimBenimki pardustu, Pardus Yazılım Merkezi diye Microsoft Store'a benzeyen uygulama var oradan Ventoy indirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.