LG 27GR83Q-B vs ROG XG27ACMG vs ROG XG27WCMS

Bütçe
20K

L0cus

Decapat
Katılım
16 Temmuz 2023
Mesajlar
117
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 20 bin TL bütçem var, 2K 240Hz 27 inç bir monitör istiyorum ve Odyssey G65B alıp scan line sorunundan dolayı iade ettim, şu anda bu üç monitör arasındayım;

LG 27GR83Q-B

ROG XG27ACMG.

ROG XG27WCMS.

ROG modellerin pek bir incelemesini bulamadığım için deneyimleyen arkadaşlar varsa veya panelleri hakkında bilgisi olanlar, bana bu üç monitör hakkında bilgi verip ROG almak için bu kadar fiyat farkı vermeye değip değmediğini açıklayabilirlerse sevinirim. Başka önereceğiniz modellere de açığım, yalnız OLED G6 demeyin çünkü 24K para veremem maalesef.
 
ROG modellerde güzel fakat ben bütçe kısıtlıysa LG de isteklerinizi gayet rahat karşılayacaktır.
Benim anlamak istediğim mevzu şu; 20k verebilirim fakat LG'nin üzerine 6k para verdiğimde bana 6k'nın hakkını verecek mi yoksa LG ile neredeyse aynı performansı mı verecek? Aradaki farklar tam olarak nelerdir bunu merak ediyorum.
 
LG modelini aldınız mu hocam bende düşünüyorum ama herkes sansung g65b den bahsediyor kafa karıştı iyice çorba oldu çok bir seçenekte yok 2k 240 larda
 
@Sefir Emre Yavuz.

LG modelini aldınız mu hocam bende düşünüyorum ama herkes sansung G65B'den bahsediyor kafa karıştı iyice çorba oldu çok bir seçenekte yok 2K 240'larda.

Hocam LG modelini aldım fakat hastanede yatıyorum yarın taburcu olunca açıp bakacağım sizi de bilgilendiririm, size tek söyleyebileceğim şey G65B modeline şans vermeye değmez, sorunlu gelme ihtimali yüksek ki ben Samsung satıcısından almama rağmen scanline problemi ile geldi, monitörün alt kısmının parlaklığı da üstünden kısıktı, performans ve panel olarak gerçekten hakkı yenmeyecek bir model olduğunu kabul ediyorum ama problemlerinden dolayı kesinlikle almayın derim, LG modeli çok övülüyor muhtemelen güzel çıkar, biraz daha az para vermek için sorunlu monitör almaya değmez, yarın bana yazarsanız bu konu üzerinden size LG ile ilgili deneyimlerimi aktarabilirim hocam.

LG modelini aldınız mu hocam bende düşünüyorum ama herkes sansung G65B'den bahsediyor kafa karıştı iyice çorba oldu çok bir seçenekte yok 2K 240'larda.

Hocam şu anda LG'den memnunum, herhangi bir ışık sızması, ghosting veya ölü piksel yok monitörde ve görüntü gayet güzel, bir tek sol altında panelde leke gibi bir şey var ama Techburada satıcısı biraz iade konusunda sorunlu olduğu için iade etmeyeceğim zaten çoğu yerde gözükmüyor bile, internette bu soruna hiç rastlamamıştım çok nadir herhalde, fotoğrafını da ekliyorum fakat muhtemelen size böyle bir şey denk gelmez, farklı satıcıdan almanızı öneririm eğer başka satıcı varsa alacağınız zaman. Renkleri, menüsü, akıcılılığı, tepkime süresi, boyutu ve netliği ile gayet memnun kaldım tabsiye ederim hocam bence G65B yerine alınabilecek bir monitör.

LG modelini aldınız mu hocam bende düşünüyorum ama herkes sansung g65b den bahsediyor kafa karıştı iyice çorba oldu çok bir seçenekte yok 2k 240 larda
Şimdi fark ettim fotoğrafta leke tam çıkmamış, isterseniz daha iyi bir fotoğrafını da atabilirim.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20250516_211657.jpg
    IMG_20250516_211657.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bende indirim bekliyorum bazı sitelerde Hepsiburada gibi iade konusunda daha rahat siteleri takip ediyorum. Techburada dediginiz satıcı tekel gibi bir şey ama zorunda kalmazsam tercih etmem.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı