Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Yatması lazım, cashback tutarını düşerler iade miktarından muhtemelen.Kral ben bir yerde yanlış yaptım siparişi iptal etsem para geri yatar mı?
Ben aynı olayı İtopya'da yaptım, hem kendi adıma hem de kardeşim adına hesap açtım ve kullandım kampanyaları. Ancak işimi garantiye almak için yine de yeni hesap açtım İtopya üzerinden, nolur nolmaz diye.Teşekkür ederim cevabın için. Peki başka kimlikler ile bir kaç hesap açıp kullanabiliyor muyuz bu taktiği? Yoksa gaming.gen hesabının da sıfır mı olması lazım?
İlk sipariş ve bayram kampanyaları ilk sipariş geçerli her bir hesap için. Birden fazla ürünü tek seferde sipariş versen de olur.Bir de birden fazla üründe de kullanılıyor değil mi? Sonuçta indirim değil cashback.