Elektronik Enermax Maxpro III EMP700W 700 W Güç Kaynağı Cashbackler ile 185 TL'ye düşme imkanı!

Kral ben bir yerde yanlış yaptım siparişi iptal etsem para geri yatar mı?
Yatması lazım, cashback tutarını düşerler iade miktarından muhtemelen.

Teşekkür ederim cevabın için. Peki başka kimlikler ile bir kaç hesap açıp kullanabiliyor muyuz bu taktiği? Yoksa gaming.gen hesabının da sıfır mı olması lazım?
Ben aynı olayı İtopya'da yaptım, hem kendi adıma hem de kardeşim adına hesap açtım ve kullandım kampanyaları. Ancak işimi garantiye almak için yine de yeni hesap açtım İtopya üzerinden, nolur nolmaz diye.

Bir de birden fazla üründe de kullanılıyor değil mi? Sonuçta indirim değil cashback.
İlk sipariş ve bayram kampanyaları ilk sipariş geçerli her bir hesap için. Birden fazla ürünü tek seferde sipariş versen de olur.

Hocam hemen özetleyeyim:

• İyzico ve Parolapara hesabı açıyorsunuz, ikisinin de uygulamalarından kampanyalara katılıyorsunuz (İyzico ilk sipariş, Gaming.gen.tr %10 cashback ve bayram kampanyası. Parolapara'da ise ilk siparişe %50).
  • Gaming.gen.tr'ye giriyorsunuz ve ürünü sepete ekleyip ödeme esnasında "İyzico ile öde" diyorsunuz.
  • İyzico ile öde kısmından telefon numaranız ile giriş yapıp Parolapara sanal kart bilgilerini giriyorsunuz (parayı IBAN'dan Parolapara'ya atmış olmanız lazım).
  • Siparişi verdikten sonra gelecek olan Cashback'in 400 TL'si Parolapara'ya, kalanı ise İyzico bakiyenize gelmiş oluyor.

Bu kampanyayı atıyoeum 1 mouse 1 klavye aldık gene oluyoemu geçerli oluyor mu kampanya 500+500+400 +%10 şeklinde

Bu kampanyayı atıyoeum 1 mouse 1 klavye aldık gene oluyoemu geçerli oluyor mu kampanya 500+500+400 +%10 şeklinde
İlk siparişin ise evet geçerli oluyor. Aynı hesapta 2. ve sonraki alışverişlerde sadece %10 geliyor.

Biliyorum peki İtopya'da geçerli oluyoryemu bu kampanya 8400F işlemci alacağım 4000TL 500
500 400 400 toplam 2200'e geliyor işlemci indirim kampanyalarına katıl dedim ama İtopya'yı göremedim
İtopya olayını ben de tam bilmiyorum kampanyası bitti falan diye duyumlar almıştım, konu açabilirsiniz onun için.

3060 Ti+Ryzen 5 500 için bu PSU alınır mı? Sistemi yükselteceğim 5000 veya 9000 serisi ekran kartı geçeceğim onlar için yetersiz kalır mı?
Kalmaz. 9070 XT bile besler.

3060 Ti+Ryzen 5 500 için bu PSU alınır mı? Sistemi yükselteceğim 5000 veya 9000 serisi ekran kartı geçeceğim onlar için yetersiz kalır mı?
Hangi ekran kartına geçeceğine bağlı olarak şuanki sistemin için yeter de artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı