Teşekkürler klavyemi de sizin öneriniz ile almıştım çok memnunum tekrardan teşekkürler. L7 pro, Scyrox V6 ve M3 pro max arasında kaldım sizce en iyis hangisi ?Alabilirsiniz, aşağı yukarı elinize oturacaktır. Ne uzun ne de kısa gelir. Hayırlı olsun şimdiden.
Sensöre çok takılmayın. 3395 ve 3950 arasında aşırı büyük farklar yok zaten. Mcu olarak da realtek daha güçlü ve güncel ama verimlilik ve donanım yazılımı kısmında nordici geçebilir mi emin değilim.Mcu olarak nordic daha iyi diyorlar bilemedim. 3950 üzer mi ?
Teşekkürler Yuiis hocam, nasılsınız bu arada ? Şuan için Scyrox diyorum ama darmoshark’ın yanında alacağım dongle çok hoşuma gitti sizce bu mantıklı bir seçim midir ? Scyrox’un tasarımı tam bana göre diyebilirim fakat dediğim gibi darmo’nun yanında alacağım dongle baya hoşuma gitti.Sensöre çok takılmayın. 3395 ve 3950 arasında aşırı büyük farklar yok zaten. Mcu olarak da realtek daha güçlü ve güncel ama verimlilik ve donanım yazılımı kısmında nordici geçebilir mi emin değilim.
Yine de L7 Pro da sorun yaşayan görmedim henüz.
Üçü de iyi mouse zaten. Eline hangisi uyacaksa, içine hangisi sinecekse onu al derim.
Teşekkürler yuiis hocam, nasılsınız bu arada? Şu an için Scyrox diyorum ama Darmoshark'ın yanında alacağım dongle çok hoşuma gitti sizce bu mantıklı bir seçim midir? Scyrox'un tasarımı tam bana göre diyebilirim fakat dediğim gibi Darmo'nun yanında alacağım dongle bayağı hoşuma gitti.
Sağolun hocam iyiyim, umarım siz de iyisinizdir.Teşekkürler Yuiis hocam, nasılsınız bu arada ?
Evet donglesi güzel gerçekten ama ikisinin şekli tam aynı sayılmaz. M3 pro max biraz daha uzun ve geniş.Şuan için Scyrox diyorum ama darmoshark’ın yanında alacağım dongle çok hoşuma gitti sizce bu mantıklı bir seçim midir ? Scyrox’un tasarımı tam bana göre diyebilirim fakat dediğim gibi darmo’nun yanında alacağım dongle baya hoşuma gitti.
Hocam aslında dediğiniz gibi bana iki mouse da uyar fakat Scyrox V6 3000 iken nasıl m3 pro max 2100 onu anlayamadım.Sağolun hocam iyiyim, umarım siz de iyisinizdir.
Evet donglesi güzel gerçekten ama ikisinin şekli tam aynı sayılmaz. M3 pro max biraz daha uzun ve geniş.
Eki Görüntüle 2497273
Bence dongleden önce şekline daha öncelik ver ama diyorsan ki ikisinin şekli de bana uyar, o zaman hangisini beğendiysen onu al derim hocam ama scyroxun stok skatezleri pek iyi değil deniyordu. Sonradan skatez almak gerekebilir 200-300 liraya.
Scyroxta optik switch var, o da etkiliyor biraz fiyatını ama daha çok piyasa yüzünden fark var o kadar.Hocam aslında dediğiniz gibi bana iki mouse da uyar fakat Scyrox V6 3000 iken nasıl m3 pro max 2100 onu anlayamadım.
Sizce hangi switch türü daha iyi ve siz olsanız hangisini alırdınız ? Dongle dahil olarak *Scyroxta optik switch var, o da etkiliyor biraz fiyatını ama daha çok piyasa yüzünden fark var o kadar.
Gecikme olarak optikler biraz daha düşük değerlere sahip oluyor ama aradaki farkı çoğu kişi anlamaz bence, çok küçük farklar var.Sizce hangi switch türü daha iyi ve siz olsanız hangisini alırdınız ? Dongle dahil olarak *
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.