Apple cihazlar önerisi

Bütçe
200000

Sde13

Decapat
Katılım
13 Haziran 2023
Mesajlar
114
Herkese merhaba, belirttiğim gibi bir bütçem var ve Apple ekosistemi dizmek istiyorum. Genellikle telefon, tablet ve kulaklık almayı düşünüyorum. Telefon olarak 16 Pro Max, tablet olarak iPad Pro 11 inç ile 13 inç arasında kaldım. Kulaklık AirPods Pro 2. genellikle dersler için not alma, film, dizi belki oyun bunlar için kullanacağım. Bunların dışında da tavsiyelerinizi alabilirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tablet yerine MacBook taraftariyim. MacBook, telefon ve kulaklik daha kullanisli olur. İs akisinizi hizlandirmakla kalmaz iPadOS’in kisitlamalarina da maruz kalmazsiniz.
 
Hocam Mac düşünür müsün? Eylül ekim gibi Apple.com'da eğitim indirimler başlıyor herhangi bir Mac alana AirPods 4 ANC bedava oluyor 2 bin farkla Pro 2 alabiliyorsunuz.

Ben tablet yerine MacBook taraftariyim. MacBook, telefon ve kulaklık daha kullanisli olur. İs akisinizi hizlandirmakla kalmaz IPadOS'in kisitlamalarina da maruz kalmazsiniz.

MacBook'u da düşünüyorum ama dersler için not alacağım o yüzden tablet mantıklı olmaz mı hocam.
 
 
Evet not tutacaksan IPad'ın alternatifi yok maalesef. Ama acil değilse bahsettiğim indirim aylarında iPad alana pen bedava oluyor kaçıncı nesil pencil onu bilmiyorum ama bir göz atabilirsin.

Anladım.


MacBook gerçekten çok mantıklı ama not alacağım için beni zorlar not alma sorunum olmasa bir dakika bile düşünmem hocam.
 
Anladım.



MacBook gerçekten çok mantıklı ama not alacağım için beni zorlar not alma sorunum olmasa bir dakika bile düşünmem hocam.
Hocam şimdi baktım Apple.com'a iPad Pro 256 GB ve Apple Pencil Pro (son nesil) 50.700 TL Öğrenci indirimleriyle. Öğrenci değilseniz bile yararlanabiliyorsunuz kimlik numarası bile istemiyor piyasadan daha ucuz.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Resmi 2025-05-28 22.20.31.png
    Ekran Resmi 2025-05-28 22.20.31.png
    260,6 KB · Görüntüleme: 25

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı