Hata falan veriyor mu? Geçende ben kapatmak istediğimde saçma sapan bir hata veriyordu meğerse bankada bulunan 0,42-TL'lik bakiye nedeniyleymiş. Tüm bakiyeyi çekmeden kapatmaya müsaade etmemişti.İş Bankası'nda ilk hesap açtığımda yanlış şubeyi seçmiştim. Ardından doğru şubede vadesiz hesap açtım. Şimdi ilk hesabımı kapatamıyorum.
Hesaplara gelip hesap kapama yok mu hocam?
Hata falan veriyor mu? Geçende ben kapatmak istediğimde saçma sapan bir hata veriyordu meğerse bankada bulunan 0, 42-TL'lik bakiye nedeniyleymiş. Tüm bakiyeyi çekmeden kapatmaya müsaade etmemişti.
İş bankasında şuanda bir sorun var bir çok işlem problemliDaha sonra tekrar deneyin yazıyor 15 saattir böyle
Hata veriyor 00,00 TL var hesapta ama.
İş bankasında şu anda bir sorun var birçok işlem problemli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.