Salnotes daha iyi. Gate'i begenmeyen cok.TRUTHEAR Gate alınır mı?
Salnotes daha iyi. Gate'i begenmeyen cok.TRUTHEAR Gate alınır mı?
Salnotes daha iyi. Gate'i begenmeyen cok.
2.500 TL'ye kadar en iyisi su anki stoklara gore.Salnotes kendi fiyatında ve biraz üstünde çoğundan iyi o halde.
bende hiç bu kulaklıklardan anlamadığım için öyle araştırıp bilgi sahibi olmaya çalışıyordum. İlk attığınız da gözüme çok güzel geldi ama o kadar yükseğe çıksam mı emin olamadım. şöyle 1800 bandında olsaydı alırdım kesin.2.500 TL'ye kadar en iyisi su anki stoklara gore.
Yurt disinda 1.600'e satiliyor ayni kulaklik. Fakat gelir mi gelmez mi bilmem.bende hiç bu kulaklıklardan anlamadığım için öyle araştırıp bilgi sahibi olmaya çalışıyordum. İlk attığınız da gözüme çok güzel geldi ama o kadar yükseğe çıksam mı emin olamadım. şöyle 1800 bandında olsaydı alırdım kesin.
baya da fark varmış, oradan alabilir miyim ki vergiyle 2k bulur odaYurt disinda 1.600'e satiliyor ayni kulaklik. Fakat gelir mi gelmez mi bilmem.
Vergi odemiyorsun diyorlar. Fakat ben guvenmiyorum.baya da fark varmış, oradan alabilir miyim ki vergiyle 2k bulur oda
Yani çıkarsa üzülürüm, riske de etmek istemiyorum o yüzden zorlamıcam sanırımVergi odemiyorsun diyorlar. Fakat ben guvenmiyorum.
Fiyatina gore eksisi yok. Baska secenek yok zaten TR ici.Yani çıkarsa üzülürüm, riske de etmek istemiyorum o yüzden zorlamıcam sanırımsalnotes zero alıp geçsem mi 1000 tl'ye uygun geldi gözüme, diğeri ile baya fark var çünkü. zeronun eksi ve artı durumları nelerdir?
o zaman çok para vermeye gerek yok, gidip onu alayım. Zaten yazın kullanıcam, kulaküstünde sıcaktan bunaldığım için. ses kasma da felan sıkıntı olmaz herhalde? arada da müzik dinlerim. kullandın mı daha önceden?Fiyatina gore eksisi yok. Baska secenek yok zaten TR ici.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.