Ne için kullanacaksın?Hocam oyun için EW300 mü truthear Zero blue 2 mi? Bir de bütçe sıkıntısı yok. Eğer çok fark var dersen Moondrop blessing 2 seviyesine çıkabilirim.
Ne için kullanacaksın?Hocam oyun için EW300 mü truthear Zero blue 2 mi? Bir de bütçe sıkıntısı yok. Eğer çok fark var dersen Moondrop blessing 2 seviyesine çıkabilirim.
Yazmıştım zaten : oyunNe için kullanacaksın?
Yanında müzik çok yoğun kullanılacak mi peki?Yazmıştım zaten : oyun
hayırYanında müzik çok yoğun kullanılacak mi peki?
Bu.
Teşekkürler, bir de ew300 ile arasında yüzde kaç fark olur ? Çünkü bazı Lvndmark gibi manyaklar 64audio filan kullanıyor gerçekten merak ediyorum fark var mı varsa ne kadar.Bu.
![]()
SIMGOT EM6L Kulakiçi Kulaklık
SIMGOT EM6L 1DD + 4BA Hybrid Driver In-ear Monitor HiFi IEM Earphone with Detachable OFC Silver Cable for Musician Audiophilehesaudio.com
EW300, 6/10'sa EM6L, 7/10'dur.Teşekkürler, bir de ew300 ile arasında yüzde kaç fark olur ? Çünkü bazı Lvndmark gibi manyaklar 64audio filan kullanıyor gerçekten merak ediyorum fark var mı varsa ne kadar.
Anladım, çok teşekkür ederim.EW300, 6/10'sa EM6L, 7/10'dur.
Rica ederim. Tercihiniz nedir olacak? Merak ettim.Anladım, çok teşekkür ederim.
Şuan net değil, kesinleştirince kesinlikle dönüş yaparımRica ederim. Tercihiniz nedir olacak? Merak ettim.
Hocam 300-400 dolar bandında olanlar hakkında bir bilginiz var mı gaming konusunda ?Rica ederim. Tercihiniz nedir olacak? Merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.