IEM önerisi

Şuan net değil, kesinleştirince kesinlikle dönüş yaparım :)

Hocam 300-400 dolar bandında olanlar hakkında bir bilginiz var mı gaming konusunda ?
Gerek yok hocam aslinda. Fakat alternatif pahali bir IEM olsun istersen buna bakabilirsin.

Arkadaşlar merhabalar bende maks 2000-2500 bandında kulakiçi kulaklık bakıyorum. Daha çok bilgisayarda oyun için kullanacağım. Mikrofonu olup olmaması çok önemli değil. Harici mikrofon kullanıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim? Bu konularda hiç bilgim yok. @erdemst17 @885904

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar bende maks 2000-2500 bandında kulakiçi kulaklık bakıyorum. Daha çok bilgisayarda oyun için kullanacağım. Mikrofonu olup olmaması çok önemli değil. Harici mikrofon kullanıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim? Bu konularda hiç bilgim yok. @erdemst17 @885904
Fiyati gayet iyi. Alinir.

Fiyati gayet iyi. Alinir.
Bu fiyattan bir tık uyguna bir şeyler var mı peki? bir iki alternatif olursa inceleyebileceğim.

Bu fiyattan bir tık uyguna bir şeyler var mı peki? bir iki alternatif olursa inceleyebileceğim.
Bunun altina dusme derim. Alternatif olarak bu var.

Wraith üzerinde stoğu olan ürünler iyi midir? linkleri de atıyım kolaylık olsun.

Bunun altina dusme derim. Alternatif olarak bu var.
bende onlardan bir şey atıyordum :D ilk önerdiğiniz ile salnotes zero arasında baya bir fiyat farkı var. Salnotes zero üzecek bir kulaklık mı? müzik dinlerken ve oyunda ses kasarken sıkıntı yaşar mıyım?

Wraith üzerinde stoğu olan ürünler iyi midir? linkleri de atıyım kolaylık olsun.
Bu modellerden birini onerdim. Usttekinin basslari yogun. Sesleri iyi idare edemiyor.

bende onlardan bir şey atıyordum :D ilk önerdiğiniz ile salnotes zero arasında baya bir fiyat farkı var. Salnotes zero üzecek bir kulaklık mı? müzik dinlerken ve oyunda ses kasarken sıkıntı yaşar mıyım?
Salnotes Zero oyun icin yapilmis bir IEM degil. Muzik icin yapildi daha cok. Fakat ilk onerdigim iki kullanim icinde uygun.

Ek olarak şunları bulmuştum.

Salnotes varken alinmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı