POCO X7 Pro vs Xiaomi 13T Pro

Bütçe
16.000-20.000
Bütçemi yazmıştım yukarıda maksimum 20.000 verebilirm zorlasam 21.000.



Kronik sorunları olduğunu bilmiyordum biraz bahseder misiniz?
al sana sıfır yurtiçi x7 pro bence düşünmeden al kronik sorun falan demiş arkadaş ben bi sorun göremedim şuana kadar çokda araştırdım bu sorunu yaşayanıda görmedim ama yinede siz bilirsiniz
 
Kronik sorunları olduğunu bilmiyordum biraz bahseder misiniz?

Cihazda şebeke sorunu var. Ayriyeten ozellikle yabanci forumlarda dolasirsan herkes isinma sorunlari, batarya sorunlari ve kamera sorunlarindan sikayetci. Islemci mimarisi bile sorunlu bir cihaz. Big small mimarisine uymuyor islemcisi small verimlilik cekirdekleri yok. Bu yuzden fazlaca isinan ve verimsiz bir islemciye sahip uzun omurlu degil. Yazilim olarak ise oldukca kotu bir cihaz. Atabilirim istiyorsan sorunlarini. Iscilik ve malzeme kalitesini soylemiyorm bile.
 

Teşekkür ederim gerçekten ben bulamamıştım büyük ihtimalle 14T alacağım.

Al sana sıfır yurt içi X7 Pro bence düşünmeden al kronik sorun falan demiş arkadaş ben bir sorun göremedim şu ana kadar çok da araştırdım bu sorunu yaşayanıda görmedim ama yine de siz bilirsiniz.

Arkadaşın attığı linklerin birinden 14T alacağım büyük ihtimalle ama yine de tam karar vermedim çok sağ olun.
 
Teşekkür ederim gerçekten ben bulamamıştım büyük ihtimalle 14T alacağım.



Arkadaşın attığı linklerin birinden 14T alacağım büyük ihtimalle ama yine de tam karar vermedim çok sağ olun.
bence kesinlikle ikinci el alma o riske girme eşyadan çalıyolar sorunu olan telefonları satıyolar daha bir çok sorun oluyor zamanında ikinci el alıp bylockdan araya gidenler bile olmuştu ikinci el alınmaz mümkünse para biriktirmeye devam et sıfır al ama ikinci el alma
 
Cihazda şebeke sorunu var. Ayrıyeten ozellikle yabanci forumlarda dolasirsan herkes isinma sorunlari, batarya sorunlari ve kamera sorunlarindan sikayetci. Islemci mimarisi bile sorunlu bir cihaz. Big small mimarisine uymuyor islemcisi small verimlilik cekirdekleri yok. Bu yuzden fazlaca isinan ve verimsiz bir islemciye sahip uzun omurlu degil. Yazilim olarak ise oldukca kotu bir cihaz. Atabilirim istiyorsan sorunlarini. Iscilik ve malzeme kalitesini soylemiyorum bile.

Şebeke sorunları olduğunu biliyordum ama herkes güncelleme ile düzelir demişti. Diğer sorunları sizden öğrendim az kalsın alacaktım çok yardımcı oldunuz sağ olun teşekkürler.
 
T serisi kamera olarak daha iyi ve genel anlamda da kaliteli. 13T pro veya 14T- 14T pro al. X7 pro da şebeke sıkıntısı var her modelde yok ama denk gelebilme ihtimali var, güncellemelerle daha düzelmedi düzelecekse ne zaman düzelecek belli de değil. T serisi al rahatına bak.
 
Bence kesinlikle ikinci el alma o riske girme eşyadan çalıyolar sorunu olan telefonları satıyolar daha birçok sorun oluyor zamanında ikinci el alıp bylockdan araya gidenler bile olmuştu ikinci el alınmaz mümkünse para biriktirmeye devam et sıfır al ama ikinci el alma.

Arkadaşın attığı ilanların birine evi yakın olan arkadaşım var onunla beraber gidip alacağız. Ben çok 2.el cihaz aldım sizin bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım yine de dikkat etmek lazım.
 
Şebeke sorunları olduğunu biliyordum ama herkes güncelleme ile düzelir demişti. Diğer sorunları sizden öğrendim az kalsın alacaktım çok yardımcı oldunuz sağ olun teşekkürler.
arkadaşa katılmıyorum aynı sorunlar x6 pro çıktığındada vardı güncelleme ala ala düzelttiler ısınma haricinde bi sorun yaşamadım ben oda pubg de oluyor sadece 120 fpsle oynarken bu tarz sorunlar güncellemeyle gidicek sorunlar hemen her gördüğün yorumu arastirmadan kabul etme bana kalırsa biraz daha arastir adam bi yorum yazmis diye direk vazgecme telefondan böyle bi karara varamassın
 
T serisi kamera olarak daha iyi ve genel anlamda da kaliteli. 13T Pro veya 14T- 14T Pro al. X7 Pro da şebeke sıkıntısı var her telefonda yok ama denk gelebilme ihtimali var, güncellemelerle daha düzelmedi düzelecek mi belli de değil. T serisi al rahatına bak.

Çok teşekkür ederim dostum POCO X7 Pro almaktan vazgeçtim sağ olun iyi günler.

Arkadaşa katılmıyorum aynı sorunlar X6 Pro çıktığındada vardı güncelleme ala ala düzelttiler ısınma haricinde bir sorun yaşamadım ben oda PUBG de oluyor sadece 120 FPS'le oynarken bu tarz sorunlar güncellemeyle gidecek sorunlar hemen her gördüğün yorumu arastirmadan kabul etme bana kalırsa biraz daha arastir adam bir yorum yazmis diye direk vazgecme telefondan böyle bir karara varamazsın.

Tamamdır ben yabancı sitelerden de araştırıp öyle karar vereceğim acele etmeye lüzum yok.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı