Yakın zamanda VDSL internete geçeceğim, 50Mbps civarı kullanacağım, maksimum bütçe 1400-1500TL, sizce Türk Telekom'un sağladığı modemler nasıldır? Varsa önerilerinizi de alabilirim.
Ben 2,5 yıldır Tenda V12 kullanıyorum. Senin için bir alternatif olabilir.
Tek kusuru QoS özelliğinin olmaması ve Bufferbloat testinde kötü sonuç almasıdır. Yani cihaz yoğun yükteyken Online oyunlar biraz sıkıntı çıkarabilir. Bunun dışında özellik olarak dolu ve Wi-Fi çekimi oldukça başarılı bir cihaz. İleride gigabit fiber internet gelirse onunla bile kullanılabilir.
Bana kalsa Broadcom'ya da lantiq işlemcili 300 400 TL'ye 2.el bir modem alıp onun yanına OpenWrt destekli bir AX3000T router almasını önerirdim ama arkadaş uğraşmak istermi bilmiyorum ben bu şekilde kullanıyorum çok memnunum hem çekim gücü iyi olur hem de bufferbload sorunu yaşamaz ayrıca OpenWrt'nin nimetlerinden faydalanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.