Diğer AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms IPS Monitor 4.599TL

Arkadaşlar bunlardan en iyisi hangisi teşekkürler cevaplarınıaz için şimdiden.

MSI G244F E2​

GIGABYTE GS25F2

AOC 24G42E

AOC olan. MSI modelini kullanmıştım, asla önermem. GS25F2 olanında kontrastı MSI gibi çok düşük AOC'a nazaran.

AOC = 1500:1
MSI = 800:1, 1100:1 (Piyango var.)
GS25F2 = 1000-800:1 (Renk moduna göre değişiyor.)

Renk konusunda da AOC daha öndeydi.
 

Bu monitor icin bedava fiyat. %147 sRGB orani ve 1500:1 kontrast orani ile mukemmel bir renk doygunlugu ve kalitesine sahip. Butcesinin oldukca uzerinde panel kalitesi olarak. @bluerr detayli testleri elinizde varsa paylasirsaniz güzel olur hocam.
aynı monitöre sahibim. tavsiye ederim gerçekten iyi monitör. ben parlaklığı 30da kullanıyorum gözümü yormasın diye. 100de kullanırsanız cennete gittiğinizi düşünebilirsiniz öyle bi parlaklık. g-menu yazılımı biraz bana karmaşık geldi tek şikayetim o. yazılımı o kadar gerekli bişey değil zaten. sorularınızı sorabilirsiniz.
 
Aynı monitöre sahibim. Tavsiye ederim gerçekten iyi monitör. Ben parlaklığı 30'da kullanıyorum gözümü yormasın diye. 100'de kullanırsanız cennete gittiğinizi düşünebilirsiniz öyle bir parlaklık. G-menu yazılımı biraz bana karmaşık geldi tek şikayetim o. Yazılımı o kadar gerekli bir şey değil zaten. Sorularınızı sorabilirsiniz.

Hocam ben 100 de kullanıyorum da siz nasıl 30'da kullanıyorsunuz çok karanlık gelmiyor mu :D
 
aynı monitöre sahibim. tavsiye ederim gerçekten iyi monitör. ben parlaklığı 30da kullanıyorum gözümü yormasın diye. 100de kullanırsanız cennete gittiğinizi düşünebilirsiniz öyle bi parlaklık. g-menu yazılımı biraz bana karmaşık geldi tek şikayetim o. yazılımı o kadar gerekli bişey değil zaten. sorularınızı sorabilirsiniz.
Özellikle word, chrome gibi beyaz ekranlarda inanılmaz yorucu oluyor parlaklık yüksek değerdeyken. Kontrast, gama ve diğer renk ayarlarınız nasıl hocam?
 
Özellikle Word, Chrome gibi beyaz ekranlarda inanılmaz yorucu oluyor parlaklık yüksek değerdeyken. Kontrast, gama ve diğer renk ayarlarınız nasıl hocam?

Kontrast falan çok kurcalamıyorum o ayarları. Sadece HDR profilleri var film izlersem film moduna, oyun oynarsam oyun moduna alıyorum o kadarcık.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı