Şu an 1 tane alıcak param var. İlk sıradaki yemyeşili düşünüyroum ama hem çok büyük hemde haritalara göre fazlamı yeşil bilemedim.Kaç tane alacaksınız ona göre birkaç tane önereyim.Kaç tane alacaksınız ona göre birkaç tane önereyim.
Şu an 1 tane alacak param var. İlk sıradaki yemyeşili düşünüyroum ama hem çok büyük hem de haritalara göre fazla mı yeşil bilemedim. Kaç tane alacaksınız ona göre birkaç tane önereyim.
Ben şun Almanya'da 6.0 dayım. En azından sadece kuleyi kapatsam olmuyor mu?
Şimdilik çalı olarak listedeki ilki nasıl sizce.3 veya 6 tane alıcak para yok şuan.Bu inidirmlerdeki leopard2 paketi alınırmı sence?para bulursam onu almayı düşünüyorum.Dediğim gibi 3 tane çalı ile kuleyi kapatabilirsin. 3 tane çalı daha alıp gövdeyide kapatabilirsin.
Şimdilik çalı olarak listedeki ilki nasıl sizce. 3 veya 6 tane alacak para yok şu an. Bu inidirmlerdeki Leopard2 paketi alınır mı? Sence? Para bulursam onu almayı düşünüyorum.
Bu indirimlerde hagnisini önerirsin.Çok bir şey indirime girmemiş.Birdahaki indirim ne zaman bir bilgin varmı?Çalı olarak ilk sıradaki 2. çalı ortalama boyutta ve rengi uygun 4. sıradaki ilk çalı boyutu büyük ama rengi bazı haritalara uygun değil 1 tane alacaksanız bu ikisinden birini öneririm. Leopard 2A4M'de bahsediyorsanız zırhı kötü diyebilirim kulesi 600mm civarında zırha sahip ön gövdesi 300 civarı ama zırhı yok diye alınmaz değil harita bilginiz iyiyse alıp rahatça alman ağacını kasabilirsiniz.
Bu indirimlerde hagnisini önerirsin. Çok bir şey indirime girmemiş. Birdahaki indirim ne zaman bir bilgin var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.