3000-3200 TL sistem önerisi

1.sistem: Ryzen ve MSI anakart + O kasa ve güç kaynağı
2.sistem: 1.sistemle aynı
3.sistem: Aralarında en kötüsü, sorunları geçtim 7.nesil Intel nedir siz düşünün.
4.sistem: En kötüsü olmaya aday Kasa + PSU + Anakart o sistemi rezil kepaze etmiş resmen.

Powerboost'a gelirsek de Kasasının metalleri kötü, PSU'suna değinmek bile istemiyorum.
Bu kadar üşenmeden yazdım. Niyetim sizi aşağılamak değil sadece biraz araştırma yapmanız kimsenin yanlış bilgi almasını istemem.
MSI'ın nesi var kardeşim ? Şuan Ryzen ve MSI sistem kullanıyorum bir sıkıntım yok. Neresi kötü aydınlatır mısın bizi ?
 
Yanıtlarınız içib teşekkür ederim arkadaşlar.
İşlemciyi AMD Ryzen R5 1500X alıp ekran kartını GTX 1050Tİ yapmaya karar verdim bu sayede bir-iki yıla sadece ekran kartı değişimi yaparak sistemi güncel olarak kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum.
Doğrusu böyle bir karar beklemiyordum. Ancak yerinde olmuş.
Sistemi toplayınca kullanıcı incelemesi yaparsanız çok mutlu olurum.
Son olarak almaya karar verdiğiniz sistemi yazabilir misiniz? Amacım yeni bir eleştiri konusu açmak değil konuyu toparlamak.
 
Beyler masallah herkesin kendi dediği illa doğru. Abartmayın bukadar bi sistem tavsiyesi için kalp kırmaya ne gerek var. Herkes görüşünü yazıyor eğer aksi bi görüşün varsa açıklayarak insan gibi yapmak varken karşıdakini aşağılamaya çalışmaya ne gerek var.
Haklısınız şahsen ben özür dilerim. Kimseyi kötülemek yada kırmak amacın da değilim.
 
Baya bir patırtı olmuş arkadaşın konusu kirlenmiş, ana neyse. Bence de iyi yapmışsın. MSI eskiden kötüydü pazaralaması iyileşti oldukça toparladı yani MSI sıkıntılı değil. B350M anakart iyidir. PSu olarak Vatan'dan toplarken bana Corsair VS650 önerilmişti sistemimdeki tek küçük hata diyebilirim. Onun haricinde uygun görünüyor iyi günler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı