Windows 10 DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL Mavi Ekran

Overwith

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2013
Mesajlar
376
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık iki haftada bir mavi ekran alıyorum.

minidump.rar Minidumpları buraya attım ama şu herkese açık olayını tam çözemedim bir hata olmuşsa diye fotoğrafla birlikte atıyorum. Bu mavi ekrandan nasıl kurtulabilirim ?
 

Dosya Ekleri

  • A1dsız.png
    A1dsız.png
    60,9 KB · Görüntüleme: 643
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizle uyumsuz veya yanlış bir sürücü yüklü. Sanırım dizüstü kullanıyorsunuz . Touch pad driver'ı kaldırıp doğru ve güncel sürümü yüklemeyi deneyin.
 
Konuyu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım aslında cevap gelmeden dediğiniz gibi SynTP olan touchpad ile ilgiliymiş diğerinin farklı bir şey olduğu söyleniyor ama belki o da ondan kaynaklıdır bilemiyorum. İşin tuhaf tarafı sürücüyü zaten monsterin kendi sitesinden indirdim. Bana yolladığınız sürücüyü kurup tekrar olacak mı diye bakıcam olursa geri dönerim zaten size. teşekkürler :)
 
Son düzenleme:
Driver Booster kullanmanın zararları desem pek yanlış olmaz.
Ve muhtemelen sen de Monster kullanıyorsun
Laptop'u aldığımdan beri bu sorun var. Aslında Driverbooster'ı son çare olarak kullandım. Malesef o da fayda etmedi.
Bu arada bana touchpadin son sürümünü atmanıza rağmen yüklerken yeni bir sürüm yüklü dedi, anlamadım. Kaldırdım, hatta revouninstaller ile de kaldırdım. Bu sefer tekrar kurduğumda touchpad'i kapatamamaya başladı. Geri yükleme yapmak zorunda kaldım şimdi @claus un dediklerini de yapacağım. Sonrasını göreceğiz bakalım. Çözülmezse olmadı format atacağız artık. Yapacak bir şey yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, konuyu nasıl çözdünüz ? Bugün benimde başıma geldi aynı hata.
Çözdüm sanmıştım ama az önce aynı hatayı gene aldım. Revo Uninstaller ile driveri komple kaldırdım şimdi. Synaptics in download kısmında artık sürücüler görünmüyo onu da anlamış değilim açıkçası. Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir yaparak kurdum bu sefer de bi de öyle deneyelim bakalım.
 

Geri
Yukarı