- Katılım
- 17 Aralık 2015
- Mesajlar
- 4.280
- Çözümler
- 18
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
VirtualBox güçsüz kalıyormuş sanırım. VMware indiriyorum hocam. Onda da çalışmaz ise salacağım sanal makine işini.Oyun icin sanal makineye ayri bir ayar yapmak gerekiyordu diye hatirliyorum.
2 farklı oyunu aynı anda oynamak istiyorum ama oyunun güvenlik uygulaması izin vermiyor. Bende birini sanal makinede, diğeri ana makinemde açmayı deneyeceğim.Multi hesap filan acmak mi niyetin?
2 oyunu aynı anda oynamak istiyorum ama oyunun güvenlik uygulaması izin vermiyor. Bende birini sanal makinede, diğeri ana makinemde açmayı deneyeceğim.
Farklı oyunlar oynayacağım. Neden ban yiyeyim ki?Bence once arastirma yap. Vm e ayar yapman gerekebilir. Bir IP'lerde sorun olabilir, sonra banlanirsan neden banlandim deme.
Farklı oyunlar oynayacağım. Neden ban yiyeyim ki?
Yok hocam. Ama hem BDO hem de oynamak istediğim diğer oyun sanal makinede çalışmıyormuş. Neyse yapacak bir şey yok, en azından denedim.Pardon pardon, ben ayni anda 2 tane Black desert acicakmissin gibi düşündüm.
Yok hocam. Ama hem BDO hem de oynamak istediğim diğer oyun sanal makinede çalışmıyormuş. Neyse yapacak bir şey yok, en azından denedim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.