Sanal makinede oyun kurulamıyor

Daha fazla  
Windows 11'i kurdum. Black Desert oyununu sanal makineye indirdim fakat kurulum ekranında resimde göründüğü gibi kaldı. Beyaz ekran var sadece.

Nasıl devam edebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_289.png
    Screenshot_289.png
    387,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Direk calismiyor, ama bir yolu vardir. Zamaninda Knight Online icin yapiyordum sanal makinenin Config dosyasina ek bir iki satir ekleyinca calistiriyordu, ama simdi hiç hatirlamiyorum.
Evet farklı yolları varmış fakat şevkim kaçtı hocam. Sırayla oynarım artık. :)

Yok hocam. Ama hem BDO hem de oynamak istediğim diğer oyun sanal makinede çalışmıyormuş. Neyse yapacak bir şey yok, en azından denedim. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki yolu deneyebilirsin, SAKIN BIR SEY INDIRME, kesin virusludur, degistirdigi yazdigi satirlar zaten gozukuyor, bakarak yazip degistirip deneyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki yolu deneyebilirsin, SAKIN BIR SEY INDIRME, kesin virusludur, degistirdigi yazdigi satirlar zaten gozukuyor, bakarak yazip degistirip deneyebilirsin.

Sıkıntılı hocam bu. Rar bir dosya indirtiyor + şifresini de vermiyor. İletişim kısmında yazanlardan ulaşıp şifreyi temin et filan diyor. Kim bilir şifreyi ver deyince ne isteyecek. :)

Sıkıntılı hocam bu. RAR bir dosya indirtiyor + şifresini de vermiyor. İletişim kısmında yazanlardan ulaşıp şifreyi temin et filan diyor. Kim bilir şifreyi ver deyince ne isteyecek. :)

O yuzden indirme diyorum ya, sadece yaptiklarina bak, zaten bir notepade kopyala yapistir yapiyor, onlar da videoda gozukuyor, kendin bakarak elle degistir oralari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı