200 TL Gaming Kulaklık Önerisi

LazDrovya

Kilopat
Katılım
16 Ekim 2015
Mesajlar
444
Çözümler
1
Merhabalar.
Hali hazırdaki sistemimin yanına bir de kulaklık almayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak FPS oyunların yanına ek olarak MMO oyunları ve PUBG de oynamaktayım. 200TL gibi bir bütçem varken 3 kulaklık arasında tercih yapamadım. Asus Cerberus BLK Alw, Steelseries Siberia 100 ve Logitech G230.
Asus GL551JW notebook kullanıyorum ve fare olarak ise Asus Rog Gladius kullanmaktayım. Kulaklık tercihinde bir önemli olursa diye belirtmek istedim. Bu 3 kulaklık arasından sizin tercihiniz hangisi olurdu? Veya bu bütçe aralığında önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla kulaklık denemişliğim yok ama Hyperx Cloud 2 ve Gamemax FHP-G1420B 7.1 kulaklıkları kullandım. Hyperx cloud fiyatından dolayı elenebilir ama gamemax'ı gerçekten beğenmiştim. 120 TL gibi bir fiyata 7.1 ve titreşim özelliği sunması ve kaliteli mikrofonuyla net ses kayıtları sunması çok iyiydi.

Hatta bana mı öyle geldi bilemem ama basslarda ve genel ses kalitesinde sanki gamemax biraz daha iyiydi. (hyperx cloud 2 kötü değil yanlış anlaşılmasın)

200 bütçesi olan birine 120 liralık kulaklık önermek doğru olmaz ama fiyatın göre en kaliteli kulaklık olduğundan eminim. Titreşimleri de FPS oyunları oynarken birisi kafanıza sıktığında güzel bir his veriyor :)
 
Bahsettiğim markalar gaming de isim yapmış markalar olmasına rağmen siz genelde adı hep kötü anılan markaları tavsiye etmişsiniz. Hatta benim sorduklarımı kötüleyen bile olmuş. Hiç o markaları düşünmemiştim ve biraz da ön yargılıyım o markalara karşı. Acaba verdiğim paraya acır mıyım pişman olur muyum ?
 
HyperX yerine Cooler Master a baktık ama 2 adet alacağımız için 250TL bandında bir fiyat aralığı bize çok geliyor. 2 kişide 100TL oynuyor..
 
Geçen hafta vatandan Rampage rivia aldım..
Sağolsun vatan çalışanı bir arkadaş logitech ile mukayese etmem için deneme fırsatı verdi..
Gerçekten müthiş ses kalitesi var.
Cs go da çok işime yaradı.
209 liraydi fiyata itiraz ettim 169 liraya verdiler.
Gerçekten tavsiye ederim.
Ekolayzr için arayüzü de bulunmakta çok fonksiyonlu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı