- Katılım
- 11 Aralık 2016
- Mesajlar
- 9.151
- Makaleler
- 7
- Çözümler
- 23
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.
Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
- Cinsiyet
- Erkek
Beyaz kasa hepsinden daha şık doğru ama eğer yapmayı bilirsen öyle RGB kasalar yapılır ki beyaz tozuna bile kavuşamaz 
Ancak emin olun görünüşü umursayacağım
Takıntı olayına bir daha bakmanızı öneririm 
- Soruna gelirsek, bence pek hoş durmayacak gibi gözüküyor o. Alternatif olarak kırmızı fanı öne koyabilirsin sonra da beyaz LED'i sol tarafa takarsın. Tabi direk baktığında LED şerit gözükürse tam berbat olur. Mümkün olduğunca göstermemeye çalış LED şeriti. Böylece kırmızı beyaz bir sistem olur. Kırmızı arada pek gözükmez ama tam beyaz olmaz böyle kırmızı da fark edilir. Bence hoş olur. Tabii bence bu. Sizin zevkinizi bilemem.
Aynen öyle, böyle tüm renkler biraraya girer ise hiç güzel olmaz. Belli bir düzen içerisinde yapılması lazım.Bence bir tür heves. Sistemi aldıktan sonra ne görünüşü, ne de RGB ışıkları umursayacağını sanmıyorum.
Ben aşırı karışık aydınlatmayı sevmiyorum. 2. resimdeki gayet şık. O tarzlar olabilir. Tek renk kombinasyonu da sade severler için iyi bence. Nesnel olarak değerlendirmeni öneririm.![]()
Ancak emin olun görünüşü umursayacağım