Hijyen ürününe girmiyor dostum; ben aldığım Logitech kulaklığı iade ettim mesela, burada tamamen firmanın aciziyeti, uyanıklık yapması, kanuna aykırı iş yapmaya çalışması. Senin dediğin şey kulak içi kulaklıklar için geçerli.Yani aslinda kulaklik oldugu icin hijyen urunune giriyor biraz bilemedim, bu konudaki mevzuat nedir?
Razer BlackShark V2X'de karar kildim o nasil sizce?
Kulaklık hijyen ürünü ve cayma hakkı dahilinde değil.Yani aslinda kulaklik oldugu icin hijyen urunune giriyor biraz bilemedim, bu konudaki mevzuat nedir?
Razer BlackShark V2X'de karar kildim o nasil sizce?
Hijyen ürününe girmiyor dostum; ben aldığım Logitech kulaklığı iade ettim mesela, burada tamamen firmanın aciziyeti, uyanıklık yapması, kanuna aykırı iş yapmaya çalışması. Senin dediğin şey kulak içi kulaklıklar için geçerli.
Dostum kulak içi kulaklıklar, kulağın içine takılanlar, bizim bahsettiğimiz söz konusu ürünler "kulak üstü kulaklıklar" kategorisine giriyor. Sizin pedleri değişebiliyor dediğiniz kulaklıklar ile bizim bahsettiğimiz kulaklıklar aynı yani.Asıl kulak dışı kulaklıklar için efendim kulak içi kulaklıkların en azından pedlerini değiştirebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.