Razer Blackshark V2X alınır mı?

Ceasar128

Decapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Yani aslinda kulaklik oldugu icin hijyen urunune giriyor biraz bilemedim, bu konudaki mevzuat nedir?

Razer BlackShark V2X'de karar kildim o nasil sizce?

Yani aslinda kulaklik oldugu icin hijyen urunune giriyor biraz bilemedim, bu konudaki mevzuat nedir?

Hijyen ürününe girmiyor dostum; ben aldığım Logitech kulaklığı iade ettim mesela, burada tamamen firmanın aciziyeti, uyanıklık yapması, kanuna aykırı iş yapmaya çalışması. Senin dediğin şey kulak içi kulaklıklar için geçerli.

Kulaklık hijyen ürünü ve cayma hakkı dahilinde değil.
Ancak bu uyaniklar bütün ürünlerde cayma hakkini tanimiyor kafalarina göre.

Hijyen ürününe girmiyor dostum; ben aldığım Logitech kulaklığı iade ettim mesela, burada tamamen firmanın aciziyeti, uyanıklık yapması, kanuna aykırı iş yapmaya çalışması. Senin dediğin şey kulak içi kulaklıklar için geçerli.

Asıl kulak dışı kulaklıklar için efendim kulak içi kulaklıkların en azından pedlerini değiştirebilirsin.

Asıl kulak dışı kulaklıklar için efendim kulak içi kulaklıkların en azından pedlerini değiştirebilirsin.
Dostum kulak içi kulaklıklar, kulağın içine takılanlar, bizim bahsettiğimiz söz konusu ürünler "kulak üstü kulaklıklar" kategorisine giriyor. Sizin pedleri değişebiliyor dediğiniz kulaklıklar ile bizim bahsettiğimiz kulaklıklar aynı yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı