LasTSHoT_0
Centipat
- Katılım
- 28 Mart 2024
- Mesajlar
- 464
- Çözümler
- 3
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
İsmail defans değil ki? İyi topçu diye Messi defans oynasın o zaman? Her topçu her yerde oynayamaz. En iyi örneği oosterwoldedir bunun. Adam sol bek olmasına rağmen defansta daha da iyi oynuyor. Sol bekteki oosterwoldeye 7 verirsem defanstaki oosterwoldeye 9 veririm.
Sen galatasaraylısın, Galatasaray'dan da örnek vereyim. Osimhen sence defans oynar mı? Hatta defansı da geçelim defansif orta saha bile oynamaz. Oynasa bile forvetteki kalitesinde oynamaz. Aynı durum. Bir de İsmail çok panik yapan bir topçu. Özellikle de o sezon, Instagram'da mizahı dönüyordu.
O sezonun genelinde çok gurur duymuştum takımımla. Sanki o takım küllerinden tekrar doğdu da daha iyi bir şekilde geliyor gibi hissediyorum.
Rica ederim hocam. Bazen fanatikliği bir kenara bırakıp iyiye iyi, kötüye kötü dememiz gerekli.
İsmail ve amrabat defans oynar bence sonuçta DOS oynuyor.
Feyenord maçında son dakikalarda İsmail girdi oyuna defansta yardımcı olsun diye o topu koruyamadı bunu her maç yapıyor onun bu paniği yüzünden kaç tane maç verdik.
Amrabat oynar ama ben İsmail oynar gibi bir vibe almıştım.
İsmail sakatlıktan döndü normalde skor yakın olmasa oyuna gireceğini düşünmüyordum.