Mod çalışmadıysa hiçbir etkisi olmaz. Mod çalışıyorda başka bir yerden kapattıysan çok çok çok düşük ihtimalle etkisi olabilir ama çok fark varsa bir problem vardır.Arkadaşlar bir şey merak ettim ama BeamNG'de kurulu olan bütün modlar FPS'yi etkiler mi yoksa sadece aktif olarak kullandığımız modlar mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Mod çalışmadıysa hiçbir etkisi olmaz. Mod çalışıyorda başka bir yerden kapattıysan çok çok çok düşük ihtimalle etkisi olabilir ama çok fark varsa bir problem vardır.
Evet, RAM'e ve işlemciye yük binmedikçe FPS azalmaz, araç spawn etmedikçe RAM'e ve işlemciye yük binmez.Meraktan sordum yani ne kadar mod olsa bile sadece haritada spawn olanlar FPS etkiler öylemi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.