- Anakart
- Asus B650M R
Selamlar anakartımı belirttim. Birinci SSD'im bu XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB PCIe Gen4 x4 7400MB Okuma – 5500MB Yazma PS5 Uyumlu M.2 SSD oyun yüklediğim için 1TB'lik 2. bir SSD alma ihtiyacı duydum, bana önerileriniz nelerdir?
Selamlar anakartımı belirttim. Birinci SSD'im bu XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB PCIe Gen4 x4 7400MB Okuma – 5500MB Yazma PS5 Uyumlu M.2 SSD oyun yüklediğim için 1TB'lik 2. bir SSD alma ihtiyacı duydum, bana önerileriniz nelerdir?
Teşekkür ederim fakat ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum bi tık daha ucuz olabilir mi ssd?![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkisinden birini tercih edebilirsin.![]()
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim fakat ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum bir tık daha ucuz olabilir mi SSD?
Dram ne oluyo hocam mesela bu modelle diğer kioxia arasında okuma yazma hızı hariç ne farkı var?Bunu alabilirsiniz zaten sadece depolama için alacaksınız. S70 de DRAM var fakat çok da güzel bir model değil iş görür.
DRAM ne oluyor hocam mesela bu modelle diğer Kioxia arasında okuma yazma hızı hariç ne farkı var?
2. depolama olarak kullandığınız için aslında DRAM'e pek ihtiyacınız yok ama S70 Blade modeli sorunlu olduğu için şahsen en ucuz bunu alıp, sonrasında S70'i depolama yapmanızı tavsiye ederim:Teşekkür ederim fakat ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum bi tık daha ucuz olabilir mi ssd?
onun için kurulumu yaptıktan sonra biostan falan tekrardan ellemem gerekir mi? Sonradan s70i depolama yap demişssiniz.2. depolama olarak kullandığınız için aslında DRAM'e pek ihtiyacınız yok ama S70 Blade modeli sorunlu olduğu için şahsen en ucuz bunu alıp, sonrasında S70'i depolama yapmanızı tavsiye ederim:
DRAM: SSD'nin RAM'i oluyor.
DDR4 bellek olduğu için SSD'nin rastgele işlem hızını arttırıyor bu sayede Windows için akıcılık artıyor. Aynı zaman SSD'nin aktarma hızını stabil korumasında kilit rol oynamak.
Onun dışında SSD'nin istikrarına ve sağlığına faydası var. Güzel bir donanım ama sırf oyun depolamak için mühim değil pek. Oyunlarda FPS'te arttırmıyor.
S70'ten Windows'u sildikten sonra otomatik olarak MLD aktif olur BIOS'ta.onun için kurulumu yaptıktan sonra biostan falan tekrardan ellemem gerekir mi? Sonradan s70i depolama yap demişssiniz.
Hocam tanrı tarafından mı gönderildiniz? Galiba sorunuma çözüm bulacaksınız. Windowsta 1dk falan aarada sırada donma takılma falan oluyo.2.ssdyi aldığımda nasıl yapabileceğime dair video varmı?S70'ten Windows'u sildikten sonra otomatik olarak MLD aktif olur BIOS'ta.
Tabi S70'niz temiz ise uğraşmaya gerek yok. Crystaldiskmark testi ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz o önemli. Birde Windows'ta sorun yaşıyormusunuz? Kasma, donma tarzı veya takılma.
S70'ten Windows'u sildikten sonra otomatik olarak MLD aktif olur BIOS'ta.
Tabi S70'niz temiz ise uğraşmaya gerek yok. Crystaldiskmark testi ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz o önemli. Birde Windows'ta sorun yaşıyormusunuz? Kasma, donma tarzı veya takılbir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.