HD7350 Windows 7'de Oyunlarda Kasma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

frtklnder

Hectopat
Katılım
10 Mart 2014
Mesajlar
9
İlk önce böyle bir forum yaptığınız için teşekkür ederim.

Videolarını izledim çok yardımcı oldu diyebilirim. Benim PC Windows 8 idi. Bazı oyunları açmıyor diye Windows 7'e geçtim ilk önce. Windows 7'e geçtiğimde Bios bölümünde olmadı zoru zoruna bir şeyler yapıp Windows 7'ye geçtik sonra oyun yükledim.

Oyunda çokta olmasa da kasmalar oluyor ve çok sinirime gidiyor. Arkadaşlara sordum Windows 8'den Windows 7'e geçtiğim için oldu dediler. Ekran kartım HD7350 ve birde kasanın içi full toz ondan olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herşeyden olabilir. Diğer donanımlarıda bilmek lazım.
 
Oyunda kasmanın birçok sebebi vardır. Ekran kartın çok kötü, kasması doğal. Bu kartı ileri düzey bilgisayara taksan bile yine kasar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama arkdaşlar format atmadan önce yine oyun oynuyordum onda niye kasmıyordu? 4 Gb Ram i5 işlemci yeni ekran kartı alsam bu seferde ana kartla uyuşması lazım sanırsam. Yoksa direk taksam çalışır mı? Bu arada teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8, Windows 7'den çok daha iyi ve hızıldır.

Size Windows 8.1 yüklemenizi tavsiye ederim.
 
Tozları temizle, termal macunu değiştir ve iyi bir ekran kartı al.
 
ama arkdaşlar format atmadan önce yine oyun oynuyordum onda niye kasmıyordu 4 gb ram i5 işlemci yeni ekran kartı alsam bu seferda ana kartla uyuşması lazım sanırsam yoksa direkmen taksam çalışırmı. Bu arada teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için.
Dediğim gibi kasmanın birçok sebebi olabilir. Ekran kartını görünce direk bu geldi aklıma. Ayrıca windows 7 ekran kartını yoran bir işletim sistemidir. Tekrar windows 8'e geri dönün.
 
Orjinali bulsam ama bulamıyorum işte orjinalide almam için bütçem o kadar iyi değil. aslında öğrenciyim daha bilgisayarcıya falan attırsam ama bilgisayarın garantisi var ama onlara versek orjinal atarlar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Sana sinir olup XP bile kurabilirler. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı