vadaa
Centipat
- Katılım
- 14 Mart 2024
- Mesajlar
- 827
- Makaleler
- 1
Ben bu kadar kısa sürede bu kadar şikayet alan başka cihaz hatırlamıyorum.Ben bios ile şikayet görmedim 1 haftadır araştırma yapıp duruyorum.
Cihaz çok mu kötü niye böyle diyorsunuz?
Ben bu kadar kısa sürede bu kadar şikayet alan başka cihaz hatırlamıyorum.Ben bios ile şikayet görmedim 1 haftadır araştırma yapıp duruyorum.
Cihaz çok mu kötü niye böyle diyorsunuz?
BIOS Update olmadan giderilemeyen sorunlar olabilir zamanında oldu. Ben açıkçası burada öneren kişilerin bu cihazı kullanmadıkları hatta kendilerine almayı tercih etmeyeceklerini düşünüyorum.
Neo'lar genelde rekor kıran özendikleri kasalar oluyor. Aynı özen diğer kasalarda yok.
Bir tek r9tlerde vardı galiba o da elle riskli bir işlem olsa gerek ben göze almazdım. Diğer modellerde zaten yok diye hatırlıyorum.Ben r9t kasasını kullanıyorum ve bir BIOS Update'de yaptım laptopa. Yani sonuç olarak alıcı tercihidir bilindik markaya +5-10k vermek. Ancak TUF'ya da Victus, Katana gibi kasalardan daha iyi bu Tongfang kasalar. Yani biraz internetten XMG Pro 16 incelemesi falan izleseniz anlarsınız.
Son nesilde Neo ile Pro arasında cidden fark çok azaldı. Hemen hemen aynı kasa ve aynı ayrılmış anakartı kullanıyorlar. Tek fark Pro'da sıvı soğutma kanallarının çıkartılması ve 3. fanın falan olmaması.
Cihaz diğer alt segment laptoplarla aynı kategoriye girer her ne kadar içine iyi parça konulsa da. Isınıyor, doğru. Markanın desteği bozulabilir bu da doğru, büyük değiller. Bu kadar büyük satış sonrası işleri büyütmezlerse 1-2 seneye sıkıntı yaşayabilirler satış sonrası destek konusunda. R9T'ler bahardan beri çoğalmaya başladı. X'li modeller de Temmuz, Ağustos gibi satışa çıktı zaten. Çığ gibi büyüyen alıcılara ilerleyen dönemde nasıl bir tutum sergilerler belli olmaz. Kesin iyi ya da kötü şey söylenemez.Ben bios ile şikayet görmedim 1 haftadır araştırma yapıp duruyorum.
Cihaz çok mu kötü niye böyle diyorsunuz?
Boşuna marka düşmanlığı yapıyorsunuz bence 5060 8945hx 300 hz panelli başka cihaz yok işlemcisi çok güçlü. Ben sipariş vermeye karar verdim geri dönüş mutlaka yapacağım belki sizde katılırsınız. Bu fiyata bu özellikleri sunan baska bir cihaz keske olsaymis.Ben bu kadar kısa sürede bu kadar şikayet alan başka cihaz hatırlamıyorum.
Bir tek r9tlerde vardı galiba o da elle riskli bir işlem olsa gerek ben göze almazdım. Diğer modellerde zaten yok diye hatırlıyorum.
BIOS Update ne zamandan beri riskli bir iş oldu laptoplarda? Görende sanacak elektrik gidince laptop kapanacakBIOS Update gelme sebebi R9 işlemcileri 2 ayrı işlemcinin birleşimi olduğundan bir işlemciyi kapatmak özelliği falan geldi. Ben bir şey mi kaçırdım sorunları ne r9T'lerin?
Update sırasında oluşabilecek bir hata kurtarılamaz sonuçlara yol açabilir. Böylesine bir işlemi 3. yollardan yapmak içime sinmiyor.''Gamegaraj Slayer R9T Yüksek Anakart, gpu sıcaklığı ve artifacting sorunu'' şeklinde google'da aratırsanız konuma gelebilirsiniz.Farklı forum linki paylaşmak yasak burada(!)
Bu fiyata Katana Victus 16 Nitro 16 falan var ve çoğu 4060 4070 falan ve victuslar sorunlu diye biliyorum katanada ısınıyor. İşlemcileride geride yani ben mi yanlış düşünüyorum ama donanimlari ve ekranlari cok iyi slayerların. Isınıyor ama throttle yemiyormus birde herkes anakart cok sicak diyor @Adlin @moonlightknight hocalarim açıklama yaptı ve banada mantıklı geldi. İşlemci ve o bahsettiğiniz degerlerin hep aynı sıcaklık olmasi tesaduf olamaz. @f0ze incelemesinde 79-80 üzerine çıkmıyor deniliyo 115w ayari yapmayinca ekran kartına. Diğer cihazlarinda soğutması bence bu cihazlarla ayni seviye.Cihaz diğer alt segment laptoplarla aynı kategoriye girer her ne kadar içine iyi parça konulsa da. Isınıyor, doğru. Markanın desteği bozulabilir bu da doğru, büyük değiller. Bu kadar büyük satış sonrası işleri büyütmezlerse 1-2 seneye sıkıntı yaşayabilirler satış sonrası destek konusunda. R9T'ler bahardan beri çoğalmaya başladı. X'li modeller de Temmuz, Ağustos gibi satışa çıktı zaten. Çığ gibi büyüyen alıcılara ilerleyen dönemde nasıl bir tutum sergilerler belli olmaz. Kesin iyi ya da kötü şey söylenemez.
Yine de bu fiyata bu performansı veren laptop yok. Performansı diğer her şeyin üstüne ne kadar koyduğunuza bağlı. Ben kendime almadım mesela. Üstte de dedim Predator var bende.
TongFang globalde çok büyük bir sağlayıcı. Direkt o isimle araştırma yapmak daha doğru uzun vade için.
63 bine ilk posttaki yerine LENOVO Legion 5 15IRX10 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX 5060 115W 15.3" WUXGA IPS Freedos 83LY00AXTR - Fiyatı, YorumlarıBu fiyata Katana Victus 16 Nitro 16 falan var ve çoğu 4060 4070 falan ve victuslar sorunlu diye biliyorum katanada ısınıyor. İşlemcileride geride yani ben mi yanlış düşünüyorum ama donanimlari çok iyi slayerların. Isınıyor ama throttle yemiyormus birde herkes anakart cok sicak diyor @Adlin @moonlightknight hocalarim açıklama yaptı ve banada mantıklı geldi. İşlemci ve o bahsettiğiniz degerlerin hep aynı sıcaklık olmasi tesaduf olamaz. @f0ze incelemesinde 79-80 üzerine çıkmıyor deniliyo 115w ayari yapmayinca ekran kartına. Diğer cihazlarinda soğutması bence bu cihazlarla ayni seviye.
Bu fiyata Katana Victus 16 Nitro 16 falan var ve çoğu 4060 4070 falan ve Victus'lar sorunlu diye biliyorum Katana'da ısınıyor. İşlemcileride geride yani ben mi yanlış düşünüyorum ama donanimlari ve ekranlari cok iyi Slayer'ların. Isınıyor ama throttle yemiyormus bir de herkes anakart cok sıcak diyor @Adlin @moonlightknight hocalarim açıklama yaptı ve bana da mantıklı geldi. İşlemci ve o bahsettiğiniz degerlerin hep aynı sıcaklık olmasi tesaduf olamaz. @f0ze incelemesinde 79-80 üzerine çıkmıyor deniliyor 115W ayari yapmayinca ekran kartına. Diğer cihazlarinda soğutması bence bu cihazlarla ayni seviye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.