GameGaraj Slayer X7T alınır mı?

Aldınız mı laptopu ben de üniversite için almayı düşünüyorum.
Fan hızı ayarlanabiliyor mu?

Bir de rakiplerine göre ucuz olmasının sebebi ne bir yerinden kısılmış mı?

X5t aldım fan hızı değil de modlar var ofis modu vs oradan ayarlanıyor bir yerinden kısılmamış bence sogutmasi da iyi geldi bana.

X5t aldım fan hızı değil de modlar var ofis modu vs oradan ayarlanıyor bir yerinden kısılmamış bence sogutmasi da iyi geldi bana.

Aynı laptopu aldım ben de ekran kartıyla ilgili sorun oldu mu bende ekran kırmızılı piksellendi falan ekran gözümmeyecek kadar kırmızı pikseller vardı garantiye yolladım

Ben slayer x7t 5060 modelini aldım, pilde kullanım süresi çok kısa. Gow Ragnarok ultra ayarlarda cayır cayır yanıyordu, dizüstü ya hani dizime koyayım dizimde oynayayım dedim öyle böyle ısınıyor ki dizim yanıyordu. Çok memnun kalmadım iade edeceğim.

Aldınız mı laptopu ben de üniversite için almayı düşünüyorum.
Fan hızı ayarlanabiliyor mu?

Bir de rakiplerine göre ucuz olmasının sebebi ne bir yerinden kısılmış mı?
Hocam üniversite için 5060+ i7 14650 hx gibi inanılmaz güç tüketen ekran kartı+işlemci kombinasyonu almak biraz kolpa gibi geldi siz oyun oynamak için alıyorsunuz dur. Eğer üniversite için alacaksanız pilde kullanım süresi, bataryası biraz iyi modellere bakın. Hem bütçenize uygun olur hemde sizi yüzüstü bırakmaz. Söylediğiniz modeli ben kullandım deneyimledim kötü bir ürün değil hatta rakiplerine göre f/p de çok başarılı ama üni için alınmaz.Biraz uzun bir metin oldu umarım açıklayıcıdır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı