Yeni oyunlarda FPS yetersiz gelir ekran 2K olduğu için. 1080 yaptığın zamanda bulanık gözükür.O yüzden 5050 ye FHD ya da FHD+ daha mantıklı.Daha iyi değil mi hocam
Yeni oyunlarda FPS yetersiz gelir ekran 2K olduğu için. 1080 yaptığın zamanda bulanık gözükür.O yüzden 5050 ye FHD ya da FHD+ daha mantıklı.Daha iyi değil mi hocam
Bu fiyata daha iyisi var mı? Bunu çok önerdiler, sizce alınır mı?
Aldınız mı laptopu ben de üniversite için almayı düşünüyorum.
Fan hızı ayarlanabiliyor mu?
Bir de rakiplerine göre ucuz olmasının sebebi ne bir yerinden kısılmış mı?
X5t aldım fan hızı değil de modlar var ofis modu vs oradan ayarlanıyor bir yerinden kısılmamış bence sogutmasi da iyi geldi bana.
Aynı laptopu aldım ben de ekran kartıyla ilgili sorun oldu mu bende ekran kırmızılı piksellendi falan ekran gözümmeyecek kadar kırmızı pikseller vardı garantiye yolladım.
Peki rahatsız olduğun herhangi bir özellik oldu mu arıza olarak değil herhangi bi eksiklikHayır bende olmadı.
Hocam üniversite için 5060+ i7 14650 hx gibi inanılmaz güç tüketen ekran kartı+işlemci kombinasyonu almak biraz kolpa gibi geldi siz oyun oynamak için alıyorsunuz dur. Eğer üniversite için alacaksanız pilde kullanım süresi, bataryası biraz iyi modellere bakın. Hem bütçenize uygun olur hemde sizi yüzüstü bırakmaz. Söylediğiniz modeli ben kullandım deneyimledim kötü bir ürün değil hatta rakiplerine göre f/p de çok başarılı ama üni için alınmaz.Biraz uzun bir metin oldu umarım açıklayıcıdır.Aldınız mı laptopu ben de üniversite için almayı düşünüyorum.
Fan hızı ayarlanabiliyor mu?
Bir de rakiplerine göre ucuz olmasının sebebi ne bir yerinden kısılmış mı?
Sorun burda. Bu dizüstü bilgisayarın soğutması iyi ama hava akışı kısıtlı olduğundan dolayı stant kullanmanız lazım.dizüstü ya hani dizime koyayım dizimde oynayayım dedim öyle böyle ısınıyor ki dizim yanıyordu.
Bence üniversite için donanımı çok güçlü olduğundan ideal değil şarjı hemen yiyor.Sorun burda. Bu dizüstü bilgisayarın soğutması iyi ama hava akışı kısıtlı olduğundan dolayı stant kullanmanız lazım.
Oyun oynicam zaten üniversite için derken normalde masaüstü var satıp laptop aldım içimde kötü bir his var sorun çıkarır mı diye düşünüyorum şarj çok sıkıntı değil priz bulunurBence üniversite için donanımı çok güçlü olduğundan ideal değil şarjı hemen yiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.