G402 Kablolu mouse kablosuz yapılabilir mi?

Paronim

Centipat
Katılım
7 Haziran 2024
Mesajlar
486
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Hocalarım merhaba, Logitech G402 kullanıyorum, elime tam oturuyor ve fazladan tuşları vs benim için iyi bir şey. E tabii farklı mousea geçmeye de korkuyorum, bu mouseu kablosuz yapabilir miyim? Yaparsam ağırlığı ne kadar değişir?
 
Hocalarım merhaba, Logitech G402 kullanıyorum, elime tam oturuyor ve fazladan tuşları vs benim için iyi bir şey. E tabii farklı fareye geçmeye de korkuyorum, bu fareyi kablosuz yapabilir miyim? Yaparsam ağırlığı ne kadar değişir?

İmkanı yok gibi olsa bile masraf falan derken yeni mouse geçmek daha mantılı olur
 
Hocam ekstra tuşu olursa rahatıma gelir mikrofonu vs atıyorum, bütçe için saçma bi fiyat olmasın onun dışında alabilecek güçdeyim.
 
Hocam ekstra tuşu olursa rahatıma gelir mikrofonu vs atıyorum, bütçe için saçma bir fiyat olmasın onun dışında alabilecek güçdeyim.

Gene de maksimum bütçe belirtirseniz güzel olur bir de 2 tane fazladan tuş yeter mi?
 
Muhtemelen yeter, 2 bin eğer çok güzel bişeyse 4 e kadar çıkarım.
Ergonomik bir ürün değil ancak büyük bir mouse
Ergo olarak bu var
 
Ergonomik bir ürün değil ancak büyük bir mouse
Ergo olarak bu var
ATK da öneriyorlar hocam, ne düşünüyorsunuz?
 
ATK da öneriyorlar hocam, ne düşünüyorsunuz?

ATK tarafında genel olarak önerilen ürün görmedim kimse önermiyor ve fiyatını hak etmiyor diyorlar attığım ürünler gayet kaliteli
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı