Ailem çok cimri

Yok be hocam. Açtığıma pişman ettiler gerçekten. Ciddi sanana mı dersin, bilerek beğenmedim emojisi atanamı dersin, duygu sömürüsü kasıp duyar kasıp beğenmedim emojisi mi atan dersin, ne bulursan var vallahi.
Artık model model insan var ne yapacaksın. Kocaman mizah ve eğlence yazıyor orada.
 
Ay, merhaba. Ailem'den iPhone 17 istedim, bana çakma iPhone 17 almışlar. Sinir krizi geçirdim. Marka takıntım var çakma kullanamam. Nedir bu ailerinin kökeni? (!)
Gelecek için Imeı numarası devlet kaydı düşünülür. Devlet kayıtsız telefonları 3 ay sonra siliyor, sahte de olmasın! Devlet internet sisteminden biliyor takip ediyor.
 
Yaa Berkecan, babam çok cimri biliyor musun? Ondan çok bir şey istemedim. Sadece hakkım olan iPhone 17'yi istedim ve bana iPhone 17 almadı. Tüm arkadaşlarımın iPhone 17'si var ve kendimi eziklenmiş gibi hissediyorum. Babam bir iPhone 17 alsa ne olurdu? Sanki evini mi arabasını mı istedim? İstediğim sadece iPhone 17 idi ve bana almadı. İşe girip kendim almam gerektiğini söyledi. Bu adamı sevmiyorum yaaa 🥺🥺😭😭😭

Böyle çocuğu olan ailelere, böyle arkadaşa sahip olan kişilere de Allah'tan sabır dilerim. Aile çocuğunu seçemez ama siz arkadaşınızı seçebilirsiniz. Arkadaş seçiminde dikkat edin.
 
Yok be hocam. Açtığıma pişman ettiler gerçekten. Ciddi sanana mı dersin, bilerek beğenmedim emojisi atanamı dersin, duygu sömürüsü kasıp duyar kasıp beğenmedim emojisi mi atan dersin, ne bulursan var vallahi.

Belki mizahı beğenmemiş olabilirler.
 
Yahu berkecan, babam çok cimri biliyor musun? Ondan çok bir şey istemedim. Sadece hakkım olan iPhone 17'yi istedim ve bana iPhone 17 almadı. Tüm arkadaşlarımın iPhone 17'si var ve kendimi eziklenmiş gibi hissediyorum. Babam bir iPhone 17 alsa ne olurdu? Sanki evini mi arabasını mı istedim? İstediğim sadece iPhone 17 idi ve bana almadı. İşe girip kendim almam gerektiğini söyledi. Bu adamı sevmiyorum yaaa 🥺🥺😭😭😭

böyle çocuğu olan ailelere, böyle arkadaşa sahip olan kişilere de Allah'tan sabır dilerim. Aile çocuğunu seçemez ama siz arkadaşınızı seçebilirsiniz. Arkadaş seçiminde dikkat edin.

Aile güncellemesi talep ediyorum. Of ya çapulcu aileden bıktım. Marka olmadan yaşayamam ben. Biliyor musun durumumuz iyi. Ona rağmen çakma iPhone almışlar. Sinir krizi geçirmekten delireceğim Türk ailelerinin kökeni bozuk yahu.

Birkaç yıl sonra gorusmeyeceginiz insanlar sonuçta. Evden kacmanizi öneririm, çapulcu gibi marka alan ailemi olurmuş.

Gerçekten, ya. Madem çakma alacaklar beni neden doğurdular değil mi? Çapulcu gibi çakma marka alan ailemi olurmuş? Evden kaçacağım, kıymetimi anlayıp istediğimi alsınlar. Lisede çakma telefonu kullanamam. Dalga geçerler benimle, huğğ.
 
Gerçekten, ya. Madem çakma alacaklar beni neden doğurdular değil mi? Çapulcu gibi çakma marka alan ailemi olurmuş? Evden kaçacağım, kıymetimi anlayıp istediğimi alsınlar. Lisede çakma telefonu kullanamam. Dalga geçerler benimle, huğğ.
Deistim anarsistim, tüm yasakları destekliyorum, yasasin Filistin tarzında kelimeler söylerseniz daha inandırıcı olabilir yazdıklarınız:).
 
Harbiden moderatörler sağlam bende beğeniyorum.

Ben beğenmiyorum. Ben konu açtıgımda 1 gün yasak veriyorlar. Yardım alamıyorum kimseden ama böyle bir konu açılıyor, üstüne gereksiz tartışmalar oluyor hiç müdahil olunmuyor. Modlar birine uyarı verirken anlayışla yaklaşmıyor. 1 saat verirsin 2 saat verirsin bir cümleyi birden fazla açıkladım diye 1 gün ban vermezsin arkadaş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı