3 boyutlu yazıcı ile iş kurma fikri mantıklı mıdır?

  • Konuyu başlatan Efee35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 408
Sakın yapma Limited felan asla 18 yaş yaşını bekle işine aileni aman aman sakın bulaştırma ! Fikir al ama karar asla verdirme.
hocam o yüzden şuan vazgeçtim peki sizce mağaza fln açmadan satış yapmak mümkünmü çünkü ailemle fln uğraşmak istemiyorum onlarıda işlerinden alı koymak istemem
 
hocam o yüzden şuan vazgeçtim peki sizce mağaza fln açmadan satış yapmak mümkünmü çünkü ailemle fln uğraşmak istemiyorum onlarıda işlerinden alı koymak istemem
dostum onları işlerinden alı koymazsın ailenin üzerine olursa ileride alacağın bazı kararlarda ailenin keyfine kalır. Mağaza açmana gerek yok shopier veya instagram üzerinden ıbanla çalışırsın. Gönderen kişi açıklamaya ürünü tarihi ismini fln yazar o zaman vergiden kaçırmıyorum bakın dersin biter gider.
 
Dostum onları işlerinden alı koymazsın ailenin üzerine olursa ileride alacağın bazı kararlarda ailenin keyfine kalır. Mağaza açmana gerek yok Shopier veya Instagram üzerinden IBAN'la çalışırsın. Gönderen kişi açıklamaya ürünü tarihi ismini falan yazar o zaman vergiden kaçırmıyorum bakın dersin biter gider.

Peki hocam sıfırdan Instagram hesabını satcağım ürünleri paylaşarak büyütebilir miyim çünkü şu anda Instagram hesabım var fakat 3 arkadaşım falan takipte.
 
Peki hocam sıfırdan Instagram hesabını satcağım ürünleri paylaşarak büyütebilir miyim çünkü şu anda Instagram hesabım var fakat 3 arkadaşım falan takipte.
işletme hesabı kurman gerekiyor işletme açtıktan sonra daha sonrasında daha çok takipçiye sahip sayfalara reklam verirsin.
 
İşletme hesabı kurman gerekiyor işletme açtıktan sonra daha sonrasında daha çok takipçiye sahip sayfalara reklam verirsin.

Hocam ben genel olarak eklediğim görseldeki gibi arabacı tayfaya hitap etmek istiyorum bu yüzden öyle hesaplara reklam versem satış yapma olasılığım sizce artar mı?
 

Dosya Ekleri

  • 1759153937065.png
    1759153937065.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 2
  • 1759153982315.png
    1759153982315.png
    29,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 1759153999324.png
    1759153999324.png
    77,9 KB · Görüntüleme: 1
  • 1759154019514.png
    1759154019514.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 2
Hocam ben genel olarak eklediğim görseldeki gibi arabacı tayfaya hitap etmek istiyorum bu yüzden öyle hesaplara reklam versem satış yapma olasılığım sizce artar mı?
Çok fazla artar hundai bmw ford gibi anahtarlıklar artık çok klasik oldu ama plaka gibi veyahut daha yaratıcı anahtarlıklar kesinlikle tutar. Hatta hediye olarak birkaç influsera yollarsın onlar tanıtımını yapar.
 
Çok fazla artar hundai BMW Ford gibi anahtarlıklar artık çok klasik oldu ama plaka gibi veyahut daha yaratıcı anahtarlıklar kesinlikle tutar. Hatta hediye olarak birkaç influsera yollarsın onlar tanıtımını yapar.

Hocam arabalar için sadece anahtarlık değil başka şeylerde basabilirim şu an sadece aklımda olanları söyledim zaten araba dışınada çıkabilirim oyun dizi film figürleri gibi vazo saksı gibi gündelik hayatta kullanmak için başka baskılarda basabilirim. Ayrıca şu anda Shopier'den mağaza açma şartlarını ve kargodur vergidir o tür şeyleri araştırıyorum size bir diğer sorum daha olacak ben şu anda staj görüyorum pazartesi salı okuldayım çarşamba perşembe cuma günleri ise işteyim okuldan 5'te geliyorum staj günleri ise 8 de geliyorum sizce buna rağmen bu işe vakit ayırmam mantıklı olur mu kargo işlerini evdekiler yapabilir kargoya verme iade süreci gibi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı