İş bırakılmalı mıdır?

Ben de onu diyorum işte, bu yaşlara bir daha gelemez. Aldığı para çok az o ayrı mesele, ancak meslek öğrenip de ileride yaşıtlarından kat kat fazla para ve zamanı yaratacak kendisine. 1 haftalığına tatile çıkabilir, tüm yaz aylak aylak dolaşacak mı?

İstediği zaman aylak aylak dolaşsın. Demek istediğim, bir şeyi yapmak ister fakat işten dolayı yapamaz.

Arkadaşlar dünden beri çok kez gerek kendim gerekse annem vasıtasıyla konuşmayı denedim ama olmuyor adam dinlemiyor bile. Adam sanki hiç çalışmamış hiçbir şey yapmamışım gibi davranıyor. Kafayı yemek üzereyim. Gitmek istemiyorum diyorum zorundasın diyor. Kavga etmek de istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Maaşını al öyle çık okul umurumda değil diyor. Diyorum ki baba zaten maaşım belli birazını alayım yeter diyorum bu yaşta iş beğenmiyorsun senden hiçbir şey olmaz diyor. Verdikleri para da para değil zaten. Bir daha asla gitmeyeceğim o dükkana zaten. Gerekirse sokakta dilencilik yaparım yine de gitmem.

Kafam allak bullak olduğu için ne yazdığımı bilmeden yazdım umarım durumu anlamışınızdır. Ayrıca yaşıtlarım her türlü aktiviteyi yaparken benim tüm yaz boyunca çalışmış olmam moralimi bozuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı