Bir anda boşlukta hissetmek

Merhaba, buraya tekrardan yazmak istedim. Hayatım artık daha iyiye gidiyor, 74 kiloya kadar düştüm fiziğim daha iyi olmaya başladı yağ oranımı azalttım bayağı. Ayrıca bir de güzeller güzeli bir hanımefendi ile aşk işlerine girdik :). Şu anda hayatım güzel gidiyor kendimi daha çok değiştirmeye ve geliştirmeye çalışıyorum. Verdiğiniz destekler ve öneriler için çok teşekkürler. Bir sonra ki güncellemede görüşmek üzere.
Allah bizede nasip etsin. Mutlu oldum senin adına.
 
Allah size daha iyisini nasip etsin, son güncellememi okumanı öneririm. :)
Allah sana hepimize bizim gibi iyi insanlara daha iyisini nasip etsin. Bazı kötü kalpli kurularına(küfür yazacam yazamıyorum.) en kötüsünü nasip etsin. Kendi değerini bil sana değer vermiyenlere değer verme sen kaybedersin. Ayrıca kendine dikkat et kardeşim Allaha emanet.
 
Allah sana hepimize bizim gibi iyi insanlara daha iyisini nasip etsin. Bazı kötü kalpli kurularına(küfür yazacağım yazamıyorum.) En kötüsünü nasip etsin. Kendi değerini bil sana değer vermiyenlere değer verme sen kaybedersin. Ayrıca kendine dikkat et kardeşim Allah'a emanet.

Amin. Kendisine pek bir şey söylemek istemiyorum umarım içi rahattır hayatı daha mutludur umarım benden daha iyi, daha çok değer veren onun yanında olan biri bulur.
 
Sen kendini biliyorsun. Bir hatan var mı? Yok. O kaybetti diyecen geçecen.

Hocam o aslında kaybeden ben oldum, burada hatadan çok sevgi konuşuluyor. En çok sevgiyi ben verdim terk edilen ben oldum. Ayrıca hiçbir arkadaşımda destek olmadı bu olayda kimin dost olup olmadığını öğrenmiş oldum. Zaten ilişkimi söylediğimde dalga geçtiler sırf kız Antalya'da olduğu için. Benim için mesafe değil içinde ki aşk önemliydi, onu da tek mesajda silip attı. Kaç gündür mesajlarına fotoğraflarına bakıp duygulanıyorum hüngür hüngür ağladığım zamanlarda oldu. O kadar inanmıştım ki ilişkimizin ilerleyeceğine, ileride onun şehrine gidip ona nasıl sarılacağımın hayallerini bile kurmuştum. Birlikte oynadığımız oyunların kliplerini alıyordum ileride beraber sarılıp izleriz diye. Ancak her şey fotoğraflardan ibaret kaldı, aslında dediğim gibi kaybeden ben oldum. Şu anda düşünüyorum, acaba pişman mıdır? Gülüp eğleniyor mudur? Yoksa beni burada nasıl bırakıp gittiğini mi düşünüyordur? Her şey artık fotoğraflardan ibaret kaldı.
 
Hocam o aslında kaybeden ben oldum, burada hatadan çok sevgi konuşuluyor. En çok sevgiyi ben verdim terk edilen ben oldum. Ayrıca hiçbir arkadaşımda destek olmadı bu olayda kimin dost olup olmadığını öğrenmiş oldum. Zaten ilişkimi söylediğimde dalga geçtiler sırf kız Antalya'da olduğu için. Benim için mesafe değil içinde ki aşk önemliydi, onu da tek mesajda silip attı. Kaç gündür mesajlarına fotoğraflarına bakıp duygulanıyorum hüngür hüngür ağladığım zamanlarda oldu. O kadar inanmıştım ki ilişkimizin ilerleyeceğine, ileride onun şehrine gidip ona nasıl sarılacağımın hayallerini bile kurmuştum. Birlikte oynadığımız oyunların kliplerini alıyordum ileride beraber sarılıp izleriz diye. Ancak her şey fotoğraflardan ibaret kaldı, aslında dediğim gibi kaybeden ben oldum. Şu anda düşünüyorum, acaba pişman mıdır? Gülüp eğleniyor mudur? Yoksa beni burada nasıl bırakıp gittiğini mi düşünüyordur? Her şey artık fotoğraflardan ibaret kaldı.
Ben de senin aynı yollardan geçtim. Küçükken radikal islamcı bir çevrede büyüdüm. Bu şey yüzünden hayatta çok şey kaybettim. Gerek bana karşı bir şey hisseden insanları bile tersledim. Ailem beni o kadar mükemmelliyetçi olmaya yetiştirdi ki her işi en kötü şekilde yapıp bıraktım. Başımdan onlarca olay geçti. Sevdiğim kız olmadı çünkü hem çevrem müsait değildi hem de bilirsin çok baskıcıdır insanlar bu konularda. Ortaokulda en yakın dostlarımı sırf instagramı kapattım diye bulamadım. Geçen gördük tanımadık birbirimizi. Her şeyi yediğimiz çocuğu sonradan aklıma geldi. Daha 2 3 ay önce 2 tane kardeş gibi gördüğüm adam vardı onları bile sildim. Kardeşim bu işler gelip geçici sen kendine odaklan. Ben şu anda yapayalnızım ama kendime yalnızım demiyorum çünkü kendime güveniyorum. Aileme bile güvenmiyorum. O yüzden bir an önce bu bataklıktan çıkmak için çabalıyorum. Sen de çabala Allah bir gün bize aydınlık göstericek. Bak bir tandığım 39 yaşına kadar o kadar kişiyle denedi olmadı. En son birini buldu adam hayatını yaşıyor şuan. Yani demek istediğim sen hayata odaklan okuluna odaklan iyi üniversite kazan orda illa biriyle dostların olucak. Kimi zaman barlarda belki sevdiğin dostlarla sabahlıcaksın kimi zaman sevgilinle bir akşam araba da veya sinemada flim izlerken birbirinize bakıp güleceksiniz. Allaha emanet ol hayırlı geceler.
 
Sayamadığım kadar yıllarca kendimi boşlukta hissediyorum. Ne yapmak istediğimi, ne yapacağımı, ne yapmaya çalıştığımı bilmiyorum. Sadece nefes alıp nefes veriyorum ve yaşıyorum. Her gün aynı rutin, farklı rutin bile yapsam farklı hissettirmiyor o boşluk hissi hep orada. Sanki artık daha fazla yaşamak istemiyormuşum gibi.

Konu başlığı biraz uymamış aklıma ilk o geldiği için onu yazdım. Durumu benim gibi olanlar varsa buraya içlerini dökebilir.
Her insanın anlayışı farklı olabilir o sebeple eleştirirken dikkatli eleştirin, ben "Sözde" Müslüman olarak yıllarca yaşadım, hayatta ne yapmam gerektiğini bilmiyor, plan yapmıyor, dümdüz spontane yaşıyordum yani kısaca yıllarca boş bir şekilde günü kurtarmalık yasadim, o günler aklıma geldikçe canım sıkılıyor ruhum daralıyor, intiharı dahi çok kez dusundugum oldu sonra birgün bir şey kafama dank etti, hayatta bir amacım yok dümduz yaşıyorum bir hedefim yok, o sıralarda Hayalhanem diye bir İslâmî Dijital İçerik Üretici bir kanala denk geldim sonrası ip söküğü gibi geldi zaten, İslamı öğrendim (tabii kişilerin istedikleri dini seçme hakkı var), önce İslamı sonra mezhepleri derken bir baktım namaz.. oruç.. artık eski günahlarından o kadar uzaklasmistimki, birak kimsenin orasina burasina bakmayı, sırf rahatsız etmeyeyim diyerek dolmuşta kızların yanına oturmaz oldum (tabii bu kisimi eleştiren olur ama yapım gereği kızların pekte hoşlanmadığı tiplerdenim o sebeple yanlarında rahatsız olduklarını düşünmeden edemiyorum), İslâmı öğrendikçe hayata tutundum benim için bir dönüm noktası adeta yeniden doğmuş gibiydim, tabii hayat devam ediyor artık su hayatta bir gayem var ve bu uğurda yaşıyorum...
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı